InsightsIt-projektledelse

Hviler ansvaret for virksomhedens IT-drift på dig?

Af 15. oktober 2019august 3rd, 2020No Comments
Hviler ansvaret for virksomhedens IT-drift på dig?

Så kan du med fordel benytte os som din uafhængige og uvildige IT-operatør:🎯

Er der ikke grundlag for at have en decideret IT-chef ansat i virksomheden, og vil du samtidig gerne slippe for driften og ansvaret, kan du få stor gavn af et samarbejde med sure’it. Og selv får mere frihed til andre ledelsesmæssige opgaver.

👇 sure’it sørger for overblik og beslutninger, og varetager gerne dele af- eller din virksomheds samlede IT-aktiviteter. Du kan ganske enkelt bruge os til at drift og håndtering af virksomhedens IT-setup, hvor vi også sikrer den løbende udvikling og sikkerhed i forhold til budgetter og tekniske muligheder.

Ydelsen har som bl.a. følgende konkrete indhold:

➡ Årlig IT-planlægningsproces for kommende 12-24 måneder.

➡ Udarbejdelse af investerings- og driftsbudgetter for kommende budgetår.

➡ Månedlig status og opfølgning på aktiviteter og budget.

Allerede nu har du sikkert et par spørgsmål om hvordan og hvor meget det koster…få svarene hos sure’it og kom i den digitale SUPERLIGA. 💪 Det er blot at ringe på 4280 6020 og få en snak med Ove K. Nielsen. – We mind your business.