InsightsIt-sikkerhed & beredskab

Last Minute tilbud på SMV:Digital, 2022

Af 18. november 2022No Comments
SMV Digitale hjælpepakker
Tilskud til privat rådgivning på 50.000 kr.👀
Kontakt os

Der er i øjeblikket øget opmærksomhed på digital sikkerhed i de danske virksomheder. Gennem SMV:Digital kan du nu søge om 50.000 kr. til privat rådgivning om digital sikkerhed. Rådgivning, der kan hjælpe dig med at få styr på dine data, processer og systemer f.eks. gennem en certificerings- eller mærkningsordning, så du trygt kan koncentrere dig om din virksomheds daglige drift. Hos sure´it har vi prøvet det mange gange, at være vores kunders uvildige rådgiver.

Inspirations case fra Børsen.dk

Stoleproducent: It-sikkerhed er et nødvendigt onde

Vela A/S er i gang med at forbedre sikkerheden i forhold til hackerangreb. Det handler om at komme hurtigt op igen, hvis angrebet indtræffer. På side 12 og 13 i indstikket i Børsen kan du læse om, hvorfor It-sikkerhed står højt på listen, hvad projektdirektør Bent Møller frugter mest og hvorfor Vela har sagt tilskud gennem SMV:Digital.

https://www.e-pages.dk/borsen2/695/ ⬅️

Hvad kan du få tilskud til?

Du kan lige nu og her få gennemgået din virksomheds digitale sikkerhedsniveau. I den sammenhæng har du også mulighed for at arbejde med at forøge din virksomheds digitale sikkerhed med henblik på at opnå en certificerings- eller mærkningsordning.

Vælger du muligheden for at opnå en certificerings- eller mærkningsordning, kan du spare tid og penge på den lange bane, da arbejdet giver dig indblik i hvilke tiltag du skal igangsætte – hvornår og hvordan. Efterfølgende fungerer en certificerings- eller mærkningsordning som et godt styringsværktøj i din hverdag og synliggør overfor dine kunder og samarbejdspartnere, at du driver din virksomhed sikkert og ansvarligt – både løbende og hvis der opstår et cyberangreb.

Sure´it hjælper dig gerne på vej

Hvis du ikke selv har mod på det, så tager vi dig gerne i hånden og hjælper dig på vej. Sure´it er din uvildige rådgiver, som du trygt kan stole i forhold til uafhængighed over for din kommende IT-leverandører.

Mærker du behovet, hjælper sure’it dig gerne videre – mere information

Kilde og yderligere info: SMVdigital.dk ⬅️