@{ var parent = Model.Parent; }

3 gode råd om IT sikkerhed

21. december 2016

Når danske virksomhed bliver ramt af angreb, har de ofte været bevidste om at det kunne ske, men har ikke reageret i tide. Når skaden så er sket, skal reparationen foretages, og det kan være dyrt og tidskrævende. Ofte kan ikke alt retableres efter et angreb. Derfor opfordrer vi til at sætte fokus på it-sikkerheden før skaden er sket.

God IT sikkerhed starter hos- og forankres i topledelsen. Uden opbakning og prioritet fra topledelsen fejler selv de bedste hensigter. Virksomheden kan derfor starte med at få evalueret på deres IT sikkerhed. Det kan foregå på mange måder. Og vi vil anbefale at lade eksterne rådgivere tage ’temperaturen’ i virksomheden, og derigennem give virksomhedens ledelse et overblik og en slagplan. 

Her er 3 gode råd

  1. Skab sikkerhed for at alle medarbejdere er bevidste om, hvad ”Cybersikkerhed” betyder for virksomheden og hvilken adfærd man bør udvise.
  2. Gennemfør med jævne mellemrum en test af virksomhedens it-sikkerhedsforanstaltninger, gerne med hjælp udefra.
  3. Få udarbejdet et kvalificeret overblik og en slagplan for it-sikkerheden i virksomheden. 

Tilmeld dig vore nyhedsmails, og hold dig opdateret med hvad der sker i sure'it, og hvad sure'it kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vi tilstræber at udsende 3 til 4 nyhedsmails om året.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig via mail og telefon. Dit samtykke bliver opbevaret digitalt, og behandlet jf. sure'its Privatlivs Politik. sure'it overholder endvidere Persondataloven og EU persondatafordningen. Du kan læse vores Privatlivspolitik her >>> 

 

Tilmeld dig ved at anvende nedenstående form: