@{ var parent = Model.Parent; }

Ansøgningsfrist! Søg penge til at indføre ny produktionsteknologi i din virksomhed

17. november 2017

Nu kan du søge penge til at indføre nye teknologi i din virksomhed, så du kan gå en mere konkurrencedygtig fremtid i møde. Ansøgningsfristen til ’Erhvervspartnerskaber for Avanceret Produktion’ er den 12. januar 2018.

Automatiseringen og digitaliseringen er i rivende udvikling, og Industri 4.0 stiller store krav til virksomhederne, hvis de skal kunne følge med. Med tilskudsordningen Erhvervspartnerskaber til Avanceret Produktion kan du søge 100.000 kr. til et potentialeafklaringsforløb og 150.000 kr. til implementering af ny produktionsteknologi.

Det kan du søge

Tilskud til potentialeafklaring: Virksomhederne kan søge et fast tilskud på 100.000 kr. til et potentialeafklaringsforløb; tilskuddet kan bruges til køb af rådgivning i forbindelse med potentialeafklaring og udarbejdelse af en businesscase, der skal vise det økonomiske og forretningsmæssige potentiale i at indkøbe og implementere ny teknologi.

Tilskud til implementering:  Virksomhederne kan søge et fast tilskud på 150.000 kr. til et implementeringsforløb; tilskuddet kan bruges til køb af rådgivning i forbindelse med en faktisk implementering af ny produktionsteknologi eller nye digitale løsninger, som virksomhederne i den forbindelse selv indkøber (Implementering af teknologi indkøbt i op til 1 år inden ansøgningsfristen er også støtteberettiget).

Tilskudsordning med fokus på teknologisk og digital omstilling

I 2016 afsatte regeringen for en periode på 4 år 42 mio. kr. til at øge automatiseringen og digitaliseringen i små og mellemstore produktionsvirksomheder. Projektet blev døbt Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion og har til formål at styrke konkurrenceevnen og øge produktiviteten ved at understøtte brugen af avanceret produktionsteknologi i Danmark.

Erhvervspartnerskabet forløber som en tilskudsordning, hvor fokus er på at klæde små og mellemstore produktionsvirksomheder på til fremtidens teknologiske udvikling. Partnerskabet bidrager med ny viden og rådgivning til de deltagende virksomheder og ender ud i konkrete løsninger inden for avanceret produktionsteknologi.

Sure'it giver afklaring og hjælper med implementering

Sure’it er godkendt som rådgiver i Erhvervspartnerskabet. Det vil sige, at vi hjælper virksomheder, der deltager i programmet med potentialeafklaringen og med den efterfølgende implementering. 

Hos sure'it får du adgang til specialister og konsulenter, der ikke blot kan gennemføre et samlet digitaliseringsforløb, - vi kan også sætte det rigtige hold således vi kan løse rådgivningsopgaver, der kræver deltagelse fra andre områder omkring automatisering og produktionsprocesser. 

Der er ansøgningsfrist den 12. januar 2018 og der gives tilsagn/afslag på ansøgningen den 1. marts. Udmøntningen af midler den 1. marts 2018 forudsætter, at Erhvervspartnerskabet får bevilling i 2018, hvilket er den klare forventning.

Tilmeld dig vore nyhedsmails, og hold dig opdateret med hvad der sker i sure'it, og hvad sure'it kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vi tilstræber at udsende 3 til 4 nyhedsmails om året.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig via mail og telefon. Dit samtykke bliver opbevaret digitalt, og behandlet jf. sure'its Privatlivs Politik. sure'it overholder endvidere Persondataloven og EU persondatafordningen. Du kan læse vores Privatlivspolitik her >>> 

 

Tilmeld dig ved at anvende nedenstående form: