@{ var parent = Model.Parent; }

BASIT og sure’it fejrer 5 års jubilæum: Sammen styrker vi rådgivning til danske SMV’er

12. oktober 2017

Siden 2012 har sure’it og BASIT, to uvildige IT konsulent virksomheder, som er placeret i hver sin ende af landet samarbejdet om at rådgive danske SMV’er. Fælles for begge er deres fokus på uvildig og ærlig rådgivning - i år fejrer de 5 års jubilæum for samarbejdet.

Ove + BASIT 3

For fem år siden mødtes Ove Nielsen og Martin Profit Jakobsen tilfældigt på en konference i Jylland. Det der drog de to virksomhedsejere til hinanden var et fælles syn på rådgivning og en mission om at hjælpe SMV’erne – de små til mellemstore virksomheder, som ikke traditionelt set har købt rådgivning.

”Vi har en fælles mission om at hjælpe de små virksomheder på markedet ved at tilbyde uvildig og ærlig rådgivning. Vi finder den løsning, som passer bedst til vores kunder og vi gør det til en pris, hvor SMV’erne kan være med,” fortæller Ove Nielsen, medejer af sure’it.

Tilgangen til markedet er lige ud af landevejen og uden slinger – der bliver ikke lavet noget, der ikke skal laves. Det er en arbejdsgang, som falder i god jord hos SMV’erne.

”Med vores fælles tilgang til markedet er det lykkedes os at slå igennem til SMV’erne, som har fået øjnene op for, hvor givende det er, at få en makker med, som har deres bedste interesser for øje – så vidt vi ved, er vi de eneste professionelle rådgivere på markedet for SMV’er,” fortæller Martin Profit Jakobsen, administrerende direktør i BASIT. 

Sammen står vi stærkere

BASIT og sure’it er to IT konsulent virksomheder, som arbejder i forskellige brancher og bor på hver sin side af Storebælt. Både geografien og forskelligheden i brancher anses for en fordel af begge parter.

Hvor BASIT har specialiseret sig i rådgivning inden for bygge- og anlægsbranchen, har sure’it sine spidskompetencer indenfor produktions- og forsyningsbranchen. Ved at gå sammen og trække på hinandens viden og erfaring, kan de tilbyde styrket rådgivning til SMV’er på tværs af brancher.

”Vores samarbejde hviler på en fælles forståelse af kundebehov og krav. Vi har samme tilgang til, hvordan vi finder de værktøjer, der passer bedst. Det betyder, at vi aldrig tøver med at trække på hinandens viden og kræfter, når opgaverne skal løses,” fortæller Martin Profit Jakobsen.

Samtidig giver geografien mulighed for at gøre nytte af hinandens ressourcer, spare på omkostninger og være tættere på kunderne – i Jylland og på Sjælland.

Skal vi hjælpe din virksomhed til en bedre bundlinje?

Større overblik giver større værdi for vores kunder

Gensidig sparring og vidensdeling er en fast del af det nu fem år gamle samarbejde, hvor de to virksomhedsejere månedligt drøfter produkter, nyheder eller tendenser på markedet.

”Essensen af at være en dygtig rådgiver er kendskab til markedet og dets produkter. Den gensidige sparring og udveksling af erfaringer giver os et større overblik over løsningsmulighederne, hvilket i sidste ende kommer vores kunder til gode,” fortæller Ove Nielsen.

Derudover giver samarbejdet mulighed for, at de to virksomheder kan udvide deres tilbud til SMV’erne. Lige nu kigger BASIT blandt andet på mulighederne for at trække på sure’its kompetencer inden for IT sikkerhed.

Begge ser de frem til at fortsætte deres samarbejde, hvor de er med til at styrke og sætte deres præg på rådgivning af danske SMV’er. 

Læs mere om IT sikkerhed

Tilmeld dig vore nyhedsmails, og hold dig opdateret med hvad der sker i sure'it, og hvad sure'it kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vi tilstræber at udsende 3 til 4 nyhedsmails om året.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig via mail og telefon. Dit samtykke bliver opbevaret digitalt, og behandlet jf. sure'its Privatlivs Politik. sure'it overholder endvidere Persondataloven og EU persondatafordningen. Du kan læse vores Privatlivspolitik her >>> 

 

Tilmeld dig ved at anvende nedenstående form: