@{ var parent = Model.Parent; }

Cybertruslen skal tages alvorligt!

31. januar 2019

Har du tænkt på, hvad et cyberangreb kan have af konsekvenser for din forretning?

Brud på sikkerheden kan give store tab for virksomhedens drift med dertil hørende tab af omsætning, indtjening og ikke mindst tab af renommé hos kunder og samarbejdspartnere.

Derfor er vi meget enige i PwC´s årlige Cybercrime Survey 2018 rapport, og som det også påpeges i Børsens indlæg*) ”at der godt nok investeres løbende i nye, digitale løsninger, der udvikler virksomhedernes forretning. Det er positivt. Blot er det ikke alle, der i lige så høj grad har tænkt over, at deres investeringer bør sikres grundigt”, siger Mads Nørgaard Madsen, partner og Head of Security & Technology i PwC.

Hos sure´it går vi meget op i IT-sikkerhed, og hjælper gerne vores kunder igennem et struktureret forløb, således virksomhederne er rustet til at modstå fremtidens cyberangreb.

Læs mere omkring vores IT-sikkerhedsforløb her!

*) Børsens indlæg:

Læs artiklen omkring truslen for cyberangreb

Tilmeld dig vore nyhedsmails, og hold dig opdateret med hvad der sker i sure'it, og hvad sure'it kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vi tilstræber at udsende 3 til 4 nyhedsmails om året.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig via mail og telefon. Dit samtykke bliver opbevaret digitalt, og behandlet jf. sure'its Privatlivs Politik. sure'it overholder endvidere Persondataloven og EU persondatafordningen. Du kan læse vores Privatlivspolitik her >>> 

 

Tilmeld dig ved at anvende nedenstående form: