@{ var parent = Model.Parent; }

Digital status og udvikling - Er du klar til næste IT bølge?

4. november 2016

Deltag i udviklingsforløbet Digital status og udvikling, hvor vi analyserer virksomheden, finder stærke og svage punkter i jeres digitalisering og ikke mindst udvikler en handlingsplan for virksomhedens fremtidige digitalisering. 

 

Sammen med jer bearbejder vi resultaterne på en udviklingsdag. Resultatet er en konkret handlingsplan for jeres IT og hvordan I bedst får resultater, både i administration og produktionen. På den måde finder vi sammen jeres bedste udgangspunkt for næste bølge af automatisering og digitalisering. 

 

Aktiviteter på udviklingsforløbet

  • Analyse af virksomhedens IT-niveau på: Strategi, Processer, Performance,
  • Kultur og Mennesker, Informationsdeling og Økonomi.
  • Analyse og vurdering af virksomhedens IT-potentiale.
  • En udviklingsdag i jeres virksomhed, hvor vi arbejder med de områder som analyserne udpeger med fokus på automatisering og digitalisering.
  • En konkret handlingsplan

Forløbet afholdes i samarbejde med Dansk Produktions Univers og koster 10.000 kr. ekskl. moms + transport. 

For tilmelding kontakt: Lone Jakobsgaard, HR- og Projektchef på lone.jakobsgaard@danskproduktionsunivers.dk 

Se mere her

Tilmeld dig vore nyhedsmails, og hold dig opdateret med hvad der sker i sure'it, og hvad sure'it kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vi tilstræber at udsende 3 til 4 nyhedsmails om året.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig via mail og telefon. Dit samtykke bliver opbevaret digitalt, og behandlet jf. sure'its Privatlivs Politik. sure'it overholder endvidere Persondataloven og EU persondatafordningen. Du kan læse vores Privatlivspolitik her >>> 

 

Tilmeld dig ved at anvende nedenstående form: