@{ var parent = Model.Parent; }

FÅ ET EKSTERNT SYN PÅ DEN DIGITALE VIRKELIGHED⤵️

30. januar 2020

sure’it er uvildig rådgiver indenfor Digital udvikling og Effektiv IT(drift). Vi betjener virksomheder, der kan se det gavnlige i at få et eksternt syn på den digitale virkelighed.

Vi har bred erfaring med at omsætte virksomheders hensigter til handling, når det gælder digital udvikling, IT-anskaffelse samt styring og implementering af små og store IT-projekter.

Vi sikrer, at den Digital Strategi matcher virksomhedens forretninger 👍

Vores tilgang til at hjælpe dig og virksomheden med at skabe tryghed, overblik og lægge en plan, er opdelt i fem services områder, som vi har mange års erfaring og rutine i.

Klik ind på /services/it-udviklingsbehov-og-plan.aspx og bliv klogere på hvad vores ydelsen indeholder og hvad du får ud af det.

Kom i den digitale SUPERLIGA... - kontakt sure´it - tlf. 40 80 60 20

Tilmeld dig vore nyhedsmails, og hold dig opdateret med hvad der sker i sure'it, og hvad sure'it kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vi tilstræber at udsende 3 til 4 nyhedsmails om året.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig via mail og telefon. Dit samtykke bliver opbevaret digitalt, og behandlet jf. sure'its Privatlivs Politik. sure'it overholder endvidere Persondataloven og EU persondatafordningen. Du kan læse vores Privatlivspolitik her >>> 

 

Tilmeld dig ved at anvende nedenstående form: