@{ var parent = Model.Parent; }

Forældede IT Systemer går ud over arbejdskraften

25. april 2018

Vi oplever ofte, at virksomheder ikke følger med den digitale udvikling. Manglende digital udvikling kan have flere konsekvenser. Konkurrenceevnen svækkes betydeligt og så kan det være svært for virksomheden at tiltrække den rette arbejdskraft.

Her er 3 årsager til, at det kan være svært for virksomheden at tiltrække den rette arbejdskraft, hvis IT systemet er forældet:

  1. Oplæringen er ofte unødigt besværgelig. Nye medarbejdere kender ikke IT systemet og finder den ofte gammeldags. 
  2. Virksomheden kan for nyuddannede, unge medarbejdere virke mindre attraktiv og de vil ofte vælge en mere moderne virksomhed.
  3. Medarbejdernes opgaver er mere besværgelige at udføre, hvilket påvirker medarbejdernes arbejdsliv negativt.

Første skridt mod digitalisering er at gennemgå virksomhedens IT system – dels for at gøre virksomheden mere effektiv og dermed mere lønsom, men dels også for at gøre virksomheden mere attraktiv for nye medarbejdere.                            

Få et IT-forretningstjek 

Tilmeld dig vore nyhedsmails, og hold dig opdateret med hvad der sker i sure'it, og hvad sure'it kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vi tilstræber at udsende 3 til 4 nyhedsmails om året.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig via mail og telefon. Dit samtykke bliver opbevaret digitalt, og behandlet jf. sure'its Privatlivs Politik. sure'it overholder endvidere Persondataloven og EU persondatafordningen. Du kan læse vores Privatlivspolitik her >>> 

 

Tilmeld dig ved at anvende nedenstående form: