@{ var parent = Model.Parent; }

Har du oplevet brud på virksomhedens datasikkerhed?

10. december 2019

Som uvildig IT-rådgiver kender sure’it til mange af de årsager, der kan føre til sikkerhedsbrud. Væsentligst er virksomhedernes mangel på en egentlig sikkerhedspolitik – altså et sæt regler og procedurer, der kan medvirke til at undgå bl.a. dårlig teknisk sikring, lækage af fortrolige oplysninger, tab af kundedata mv.

Informationssikkerhed er mere end nogensinde blevet en ledelsesopgave. For brud på IT-sikkerheden kan føre til store tab – på økonomien og på virksomhedens konkurrencekraft.  Har du fået identificeret og fastlagt sikkerhedsniveauet i din virksomhed?

sure’it tilbyder flere forskellige services, der styrker din virksomheds IT-sikkerhed og beredskab.

sure’it har med udgangspunkt i Datatilsynets skærpede krav i januar 2015, udviklet en service, som vi kalde IT-Sikkerhedstjek, der giver dig et samlet overblik over virksomhedens brug og behandling af data. Sikkerhedstjekket giver en detaljeret status- og plan for, hvordan I IT-sikrer jer – og hvordan I kan opfylde lovens krav til databehandling.

Har du ind i mellem udfordringer med datasikkerheden, og vil du vide, hvordan vi kan hjælpe jer, er der mere at læse om “IT-sikkerhed og beredskab” på: /services/it-sikkerhed-og-it-beredskab.aspx

Allerede nu har du sikkert et par spørgsmål om hvordan og hvor meget det koster…få svarene hos sure’it og kom i den digitale SUPERLIGA. Det er blot at ringe på 6166 5188 og få en snak med Per Ulrik Nielsen. - We mind your business.

Tilmeld dig vore nyhedsmails, og hold dig opdateret med hvad der sker i sure'it, og hvad sure'it kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vi tilstræber at udsende 3 til 4 nyhedsmails om året.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig via mail og telefon. Dit samtykke bliver opbevaret digitalt, og behandlet jf. sure'its Privatlivs Politik. sure'it overholder endvidere Persondataloven og EU persondatafordningen. Du kan læse vores Privatlivspolitik her >>> 

 

Tilmeld dig ved at anvende nedenstående form: