@{ var parent = Model.Parent; }

Hvornår kan du med fordel overveje at hyre en uvildig IT konsulent?

5. juli 2017

Det kan være svært at gennemskue, hvornår der er behov for hjælp udefra, når virksomhedens IT system ikke længere er tilstrækkelig– her er 5 typiske situationer, hvor du med fordel kan overveje at hyre en IT konsulent.

  1. Manglende erfaring og rutine
  2. Det er svært at vurdere forretningens behov
  3. Har ikke tiden!
  4. Kan ikke gennemskue markedet
  5. Er usikker og ser en stor risiko

1. Manglende erfaring og rutine

Manglende erfaring og rutine i at gennemføre IT forretningsprojekter er en af årsagerne til at IT projekter ofte løber af sporet. Hvor starter man? Hvad bør indgå i forløbet og hvordan kan det styres?

2. Det er svært at vurdere forretningens behov

Det er svært og uvant for virksomheden at formulere behov og ønsker til en ny IT løsning. Hvordan finder du struktur i alle de tanker, der svæver rundt i eget hoved og i alle kollegers hoveder? Hvordan adskilles tingene? Hvad passer bedre i et andet og senere projekt, og hvordan sikrer du en intern afstemning om forretningsbehovene?

3. Har ikke tiden!

Ofte mangler virksomheder interne ressourcer, da de interne kræfter allerede er disponeret til den daglige drift. Virksomheden har derfor svært ved at finde ekstra ressourcer til at bemande IT projektet.

4. Kan ikke gennemskue markedet

Markedet synes umuligt at gennemskue, - og det samme gælder prissætningerne. Du er måske usikker på om virksomheden kan forstå og kommunikere med leverandørerne, der ofte taler ud fra deres løsning og ikke virksomhedens behov og daglige forretning.

5. Usikker og ser en stor risiko

Usikker på det samlede projektforløb. Fortællinger om IT projekter, der løber af sporet – økonomisk, kalendermæssigt, - og som ikke resulterer i den forventede funktionalitet, er mange. Hvordan kan virksomheden bedst minimere risici og få størst mulig sikkerhed for succes med projektet?

Kan du genkende en af ovenstående situationer? Så kan kontakt os på: +45 42 80 60 20 eller sureit@sureit.dk, så vi kan hjælpe dig sikkert i mål med dit IT projekt.

 

Tilmeld dig vore nyhedsmails, og hold dig opdateret med hvad der sker i sure'it, og hvad sure'it kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vi tilstræber at udsende 3 til 4 nyhedsmails om året.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig via mail og telefon. Dit samtykke bliver opbevaret digitalt, og behandlet jf. sure'its Privatlivs Politik. sure'it overholder endvidere Persondataloven og EU persondatafordningen. Du kan læse vores Privatlivspolitik her >>> 

 

Tilmeld dig ved at anvende nedenstående form: