@{ var parent = Model.Parent; }

IT – din virksomheds livsnerve

3. august 2016

Den 9. september inviterer sure’it i samarbejde med Dansk Produktions Univers til morgenmøde om IT, hvor vi fokuserer på sikkerheden i dit IT system. Sikkerheden i dit IT-system er din virksomheds livsnerve. Så brug et par timer og bliv meget klogere – det er givet godt ud.

Program

Kl. 08.00: Ankomst og morgenkaffe

Kl. 08.15: Velkomst ved DPU og Sure’it

Kl. 08.30: IT-direktør Morten Gade Christensen Energinet.dk – fokus på IT-sikkerhed, bestille angreb på virksomheden

Kl. 09.30: Kort pause

Kl. 09.45: Virkelighedens trusselsbillede for en mellemstor dansk virksomhed – hvad er det for nogle angreb de oplever i hverdagen og hvilke konsekvenser har det for den ramte virksomhed?

Indlægget tager udgangspunkt i et par anonyme cases fra den virkelige verden. Vi ser på, hvad virksomhederne er blevet ramt af, hvilken konsekvens det har haft og hvad de har af muligheder for at gardere sig.

Kl. 10.30: Afslutning og networking

Tilmelding

Deltagelse er GRATIS, men vi vil rigtig gerne vide om du kommer og måske tager en ven med – send mail til info@danskproduktionsunivers.dk. Send gerne din tilmelding senest 6. juni.

STED: Dansk Produktions Univers, Vejlevej 21, 8722 Hedensted

Læs mere om morgenmødet: IT-din livsnerve

Tilmeld dig vore nyhedsmails, og hold dig opdateret med hvad der sker i sure'it, og hvad sure'it kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vi tilstræber at udsende 3 til 4 nyhedsmails om året.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig via mail og telefon. Dit samtykke bliver opbevaret digitalt, og behandlet jf. sure'its Privatlivs Politik. sure'it overholder endvidere Persondataloven og EU persondatafordningen. Du kan læse vores Privatlivspolitik her >>> 

 

Tilmeld dig ved at anvende nedenstående form: