@{ var parent = Model.Parent; }

IT TJEK - Frigør din virksomheds vækstpotentiale gennem IT

15. august 2016

Denne workshop fokuserer på de forretningsmæssige potentialer i virksomheden, der kan frigøres ved en anderledes brug af IT-løsninger. Første workshop er den 15. september. 

Du får

 • Viden om elementer i et IT Kort for en produktionsvirksomhed
 • Metoder til udarbejdelse og senere ajourføringer af din virksomheds IT Forretningsplan
 • Udarbejdet IT Forretningsstatus og IT Forretningsplan for egen virksomhed
 • Sparring med erfarne og kompetente konsulenter
 • Netværk til virksomheder med samme udfordringer

Hvorfor skal jeg deltage? 

Erfaringer viser, at virksomheder kan opnå væsentlige gevinster på bundlinjen ved at udarbejde og vedligeholde en løbende slagplan for brug af IT løsninger. Gevinsten nås ved en løbende kortlægning og prioritering af IT aktiviteter på kort og mellemlangt sigt, - sådan at aktiviteter hele tiden er afstemt og i takt med virksomhedens øvrige udvikling.

Gevinsten af den enkelte aktivitet holdes op mod de potentialer, der kan frigives i virksomhedens arbejdsprocesser og virksomhedens styring.

Program

Workshoppen er opdelt i elementer, hvor deltageren, baseret på korte lektioner, arbejder med de foreslåede metoder rettet mod den aktuelle situation i egen virksomhed. I løbet af workshoppen vil deltagerne udarbejde en IT Forretningsstatus og en efterfølgende IT Forretningsplan for egen virksomhed.

 • Introduktion: Dansk Produktions Univers besøger din virksomhed. 
 • Workshop den 15. september: Introduktion til, og arbejder med, billedet af en produktionsvirksomheds IT kort og dets elementer. 
 • Hjemmearbejde: Udarbejde IT forretningsststus for egen virksomhed 
 • Workshop den : Individuel evt. supplerende til IT forretningsstatus. Find potentialerne for din virksomhed. Estimer værdien af potentialerne.
 • Hjemmearbejde: Færdiggørelse og afstemning af IT forretningsplan for egen virksomhed.
 • Workshop den 9. november: Planlægning og eksekvering og vedligeholdelse af IT forretningsplan. 
 • Afslutning: Dansk Produktions Univers besøger virksomheden.

Målgruppe

Den del af virksomhedens ledelse der er beslutningsansvarlig for den forretningsmæssige anvendelse af IT.

Pris

Pris for 2 personer er kr. 17.500,- ekskl. moms og inkl. materialer og forplejning. Mødetider på kursusdagene er 8.30 - 16.30.

Tilmelding

Kontakt HR- og Projektchef Lone Jakobsgaard, for deltagelse i et IT-TJEK praktikerforløb eller, hvis du gerne vil høre mere om mulighederne for, at skabe konkurrencekraft i din virksomhed.

Send en email til: Lone.Jakobsgaard@Danskproduktionsunivers.dk 

Eller ring til: + 45 23 25 95 43

Tilmeld dig vore nyhedsmails, og hold dig opdateret med hvad der sker i sure'it, og hvad sure'it kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vi tilstræber at udsende 3 til 4 nyhedsmails om året.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig via mail og telefon. Dit samtykke bliver opbevaret digitalt, og behandlet jf. sure'its Privatlivs Politik. sure'it overholder endvidere Persondataloven og EU persondatafordningen. Du kan læse vores Privatlivspolitik her >>> 

 

Tilmeld dig ved at anvende nedenstående form: