@{ var parent = Model.Parent; }

Sure'it indgår samarbejdsaftale med Dansk Produktionsunivers

15. september 2015

IT rådgivningsvirksomheden, sure’it, har netop indgået en samarbejdsaftale med Dansk Produktions Univers. Med fælles fokus på den danske produktionsbranche, ser sure’it frem til et gensidigt partnerskab, der skal skabe relationer og ikke mindst øge sure’its eksponering på markedet.

På samme måde som sure’it tilbyder uvildig rådgivning til virksomheder, når virksomhederne fx søger potentialer ved ændret forretningsmæssige anvendelse af IT, tilbyder DPU en pallette af konsulentydelser, der hjælper til bedre og mere effektiv produktion. Samarbejdet skaber derfor mulighed for at maksimere parternes udbud af kompetencer og trække på hinandens vidensområder.

"I Dansk Produktions Univers har vi veletablerede services inden for strategi, processer, performance, og kultur, men vi har savnet informationsdelen, som der jo ofte stilles andre krav til, når vi rykker rundt på en produktionsvirksomheds grundlæggende styring. Samtidig har det været vigtigt for os at finde en samarbejdspartner, der både er uafhængig af IT markedets produkter og leverandører og samtidigt er forretningsorienteret Det har vi fundet hos sure’it," fortæller Henrik Sørensen, administrerende direktør hos Dansk Produktionsunivers.

 

Blåstempling af sure’it

Sure’it har fulgt Dansk Produktions Univers tæt siden stiftelsen, og ser det som et spændende inspirations- og videnscenter. Sure’it anser partnerskabet som et stort skridt mod spændende tider, der byder på fælles projekter, vidensudveksling og nye spændende samarbejder.

"Vi er utrolig glade for at have indgået et samarbejde med Dansk Produktions Univers og ser samarbejdet som en blåstempling af sure’it som uvildig IT rådgiver. Dansk Produktions Univers har oparbejdet et stort vidensnetværk og stærke relationer inden for produktionsbranchen og vi ser det derfor som en stor mulighed for at øge synligheden af vores kompetencer på markedet," fortæller Ove K Nielsen partner i sure’it.

 

Om sure’it

Sure’it er en konsulentvirksomhed der leverer uvildig IT-rådgivning, og som er uafhængig af markedets IT-leverandører.

Sure’it arbejder primært med brancherne Produktion, Handel og Service, men har også erfaringer fra andre brancher.

 

Om Dansk Produktions Univers

Dansk Produktions Univers er etableret og designet med det ene formål at fastholde og udvikle produktionsarbejdspladser i Danmark.

Omdrejningspunktet for Dansk Produktions Univers’ aktiviteter er, at koble anvendelig viden fra vidensinstitutionerne med praksis – både i forhold til etablerede virksomheder, og i forhold til iværksættere, opfindere og spinoff.

 

Tilmeld dig vore nyhedsmails, og hold dig opdateret med hvad der sker i sure'it, og hvad sure'it kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vi tilstræber at udsende 3 til 4 nyhedsmails om året.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig via mail og telefon. Dit samtykke bliver opbevaret digitalt, og behandlet jf. sure'its Privatlivs Politik. sure'it overholder endvidere Persondataloven og EU persondatafordningen. Du kan læse vores Privatlivspolitik her >>> 

 

Tilmeld dig ved at anvende nedenstående form: