@{ var parent = Model.Parent; }

Sure’it søger freelance konsulenter indenfor IT management og rådgivning

21. september 2017

Sure’it aps er en 4 år gammel IT rådgivningsvirksomhed, med fokus på uvildighed. Vi ønsker at forbedre muligheden for at skalere og søger derfor samarbejde med freelance konsulenter indenfor IT Management rådgivning.

Hvem søger vi? 

Vi forventer, at du har et bredt netværk i markedet for IT rådgivning og eller IT sikkerhed. Specielt inden for den administrative styring af virksomheden f.eks. ERP, CRM - salg og markedsføring, dokumentstyring, BI, infrastruktur, IT sikkerhed og projekt- og opgave styring.

Som person arbejder du selvstændigt, er struktureret, analytisk og pragmatisk. Derudover er du udadvendt og via din personlighed forstår du at bygge stærke relationer. Du kan kommunikere på alle niveauer i organisationen, og er dygtig til at håndtere projektets interessenter.

Vi kører mange parallelle projekter og opgaver af varierende størrelse, og du skal derfor være klar til at køre mange projekter parallelt. Det er ligeledes essentielle egenskaber, at du evner at afslutte projekterne og følger vores projektmetode, der understøttes af IT-løsninger som f.eks. CRM, projektstyring, tidsregistrering og økonomistyring.

Lidt om sure’it

Vi arbejder primært med virksomheder med SMV status indenfor Forsyningssektoren, samt produktionsvirksomheder i Danmark.

Vore ydelser defineres primært omkring 2 områder:

  • IT-management (Uvildig sparring og rådgivning til ledelsen)
    Sure’it hjælper din virksomhed til at afklare, hvordan din virksomhed (produktion) kan digitaliseres og de økonomiske og forretningsmæssige potentialer ved at gøre det.
  • Informationssikkerhed (IT-sikkerhed)
    Sure’it hjælper din virksomhed til at afklare virksomhedens status omkring informationssikkerhed, herunder at kunne overholde gældende lovgivning samt skrive og indføre nødvendige sikkerhedspolitikker og tekniske sikringer.

Dertil arbejder vi gerne i roller som ”tovholder” og eller projektleder/koordinator. Vi samarbejder med væksthusene og har derigennem en bred viden om tilskudsordninger, der kan ansøges om- og passer til den enkelte virksomhed, samt administration heraf.

Kontakt Ove Nielsen, Partner på 20401367 eller e-mail: okn@sureit.dk, hvis du er interesseret i at etablere et samarbejde.

 

Tilmeld dig vore nyhedsmails, og hold dig opdateret med hvad der sker i sure'it, og hvad sure'it kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vi tilstræber at udsende 3 til 4 nyhedsmails om året.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig via mail og telefon. Dit samtykke bliver opbevaret digitalt, og behandlet jf. sure'its Privatlivs Politik. sure'it overholder endvidere Persondataloven og EU persondatafordningen. Du kan læse vores Privatlivspolitik her >>> 

 

Tilmeld dig ved at anvende nedenstående form: