@{ var parent = Model.Parent; }

Sure’it er godkendt til Erhvervspartnerskabet for Avanceret produktion

18. oktober 2016

Sure'it er nu godkendt til Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion, som giver produktionsvirksomheder tilskud til udviklingsforløb. Konsulenter, som virksomheder gerne vil gøre brug af til et udviklingsforløb, skal være godkendte - og det er vi i Sure’it.

Programmet er målrettet produktionsvirksomheder med potentiale og ambition om at vækste, programmet giver muligheder for tilskud til udviklingsforløb – såvel afklaring som efterfølgende implementering. Læs mere om programmet

Dine muligheder i Erhvervspartnerskabet

Tilskud til potentialeafklaring: Du kan søge et fast tilskud på op til 100.000 kr. til et potentialeafklaringsforløb; tilskuddet kan du bruge til køb af rådgivning i forbindelse med potentialeafklaring og udarbejdelse af en businesscase, der skal vise det økonomiske og forretningsmæssige potentiale i at indkøbe og implementere ny teknologi.

Tilskud til implementering: (det giver mening, men er ikke et krav at have været igennem et projekt om potentialeafklaring inden man søger om tilskud til implementering): Du kan søge et fast tilskud på op til 150.000 kr. til et implementeringsforløb; tilskuddet kan bruges til køb af rådgivning og/eller uddannelse i forbindelse med en faktisk implementering af ny produktionsteknologi eller nye digitale løsninger, som du i den forbindelse selv indkøber.

Ansøg her

Sure'it giver afklaring og hjælper med implementering

Vi hjælper virksomheder, der deltager i programmet med potentialeafklaringen og med den efterfølgende implementering. Hos sure'it får du adgang til specialister og konsulenter, der ikke blot kan gennemføre et samlet digitaliseringsforløb, - vi kan også sætte det rigtige hold således vi kan løse rådgivningsopgaver, der kræver deltagelse fra andre områder omkring automatisering og produktionsprocesser. 

Tilmeld dig vore nyhedsmails, og hold dig opdateret med hvad der sker i sure'it, og hvad sure'it kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vi tilstræber at udsende 3 til 4 nyhedsmails om året.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig via mail og telefon. Dit samtykke bliver opbevaret digitalt, og behandlet jf. sure'its Privatlivs Politik. sure'it overholder endvidere Persondataloven og EU persondatafordningen. Du kan læse vores Privatlivspolitik her >>> 

 

Tilmeld dig ved at anvende nedenstående form: