@{ var parent = Model.Parent; }

Tid til refleksion og velkommen til 2020 🎅

16. december 2019

Juletiden er ofte der, hvor man får reflekteret over, hvordan året er gået.  Måske har man sidste år sat sig et mål for 2019, og hvordan er det så gået?

Hos sure´it har vi igennem hele året assisteret vores kunder gennem et IT-projekt, en proces eller et IT-udviklingsforløb. Om kunderne sidste år har reflekteret over og sat sig et mål for dette, er svært at vide. Men vi er i hvert fald taknemlige over, at flere kunder i år har valgt os til at hjælpe eller rådgive omkring IT-anskaffelse, implementering eller opgradering af IT-sikkerheden og beredskab m.v.

Vi glæder os til 2020 og håber vi ses igen, og ønsker derfor alle vores kunder og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og godt nytår.🎇

Julehilsen fra🎄

Ove og Per

Sureít

Tilmeld dig vore nyhedsmails, og hold dig opdateret med hvad der sker i sure'it, og hvad sure'it kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vi tilstræber at udsende 3 til 4 nyhedsmails om året.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig via mail og telefon. Dit samtykke bliver opbevaret digitalt, og behandlet jf. sure'its Privatlivs Politik. sure'it overholder endvidere Persondataloven og EU persondatafordningen. Du kan læse vores Privatlivspolitik her >>> 

 

Tilmeld dig ved at anvende nedenstående form: