@{ var parent = Model.Parent; }

Tre typiske fra sure'it

10. juni 2016

Som uvildig IT rådgiver løser vi mange forskellige opgaver, men der er nu alligevel tre typiske udfordringer, som vores kunder står overfor og som vi hjælper dem med at løse:

  1. Yes! Virksomheden vokser

Det er en glædelig nyhed, når virksomheden vækster, men det stiller også nye krav til virksomhedens IT løsninger. De løsninger, som virksomheden har klaret sig med indtil videre er ikke længere tilstrækkelige og virksomhederne oplever derfor ofte, at de skal til at overveje nye løsninger, som lever op til virksomhedens nye størrelse og som kan understøtte den fortsatte vækst.   

  1. Vi er fusioneret!

Virksomheden er fusioneret med en eller flere andre virksomheder og står nu med x antal forskellige sæt IT løsninger, som skal samles til et fælles sæt IT løsninger.

  1. Hov! Årene er gået og IT løsningen er ikke blevet fornyet.

En af de mest almindelige udfordringer, som virksomhederne står overfor, er at deres IT løsninger ikke er blevet opdateret i takt med udviklingen. Manuelle rutiner og manglende integration koster tid og ressourcer. Der er derfor behov for nyere løsninger med bedre integration, som udfaser de manuelle arbejdsgange  

Din virksomhed er i centrum

Løsningen på udfordringerne er aldrig ens. Hver kundes behov er forskelligt og det er disse behov, der er nødvendige at kende, før det rette sæt IT løsninger kan findes.

Uanset udfordringen går sure’it derfor altid til værks på følgende måde:

  • Vi udarbejder en beskrivelse af virksomhedens IT Forretningsstatus, hvor kunden får et overblik over nuværende IT løsninger – hvor er vi nu og hvor er der potentiale for forbedringer?
  • Efterfølgende laver vi en IT forretningsplan med en prioriteret rækkefølge over IT områder virksomheden bør sætte ind overfor for at opnå en bedre bundlinje.
  • For at sikre at nye IT løsninger tilpasses virksomheden udarbejder vi en kravbeskrivelse, hvor vi analysere virksomhedens behov.
  • Med udgangspunkt i denne peger vi på de eller den leverandør, der kan levere en løsning, der lever op til virksomhedens krav og behov.
  • Vi påtager os den løbende styring af leveranceprocessen, så kunden er sikker på at få en løsning, der er tilpasset virksomheden.
  • Til sidst påtager vi os implementeringen og ibrugtagningen af løsningen i virksomheden.  

Hvad er de typiske IT faldgruber? Det kan du læse mere om her. 

Tilmeld dig vore nyhedsmails, og hold dig opdateret med hvad der sker i sure'it, og hvad sure'it kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vi tilstræber at udsende 3 til 4 nyhedsmails om året.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig via mail og telefon. Dit samtykke bliver opbevaret digitalt, og behandlet jf. sure'its Privatlivs Politik. sure'it overholder endvidere Persondataloven og EU persondatafordningen. Du kan læse vores Privatlivspolitik her >>> 

 

Tilmeld dig ved at anvende nedenstående form: