Teamet bag sure’it

Sure’it er en uvildig konsulent virksomhed, som giver dig et klart overblik over dine muligheder. Med vores egne og tilknyttede konsulenter kan vi altid vurderer dine behov objektivt.

Ove K. Nielsen

IT Management og Partner
Mobil: 2040 1367

Læs mere om Ove

Sure’it er uvildige IT-management rådgivere med fokus på digitaliseringen af virksomhedens værdikæde, – fra dine leverandører til dine kunder.

Ove er en erfaren facilitator og IT-projektleder. Uanset om du skal udvide din nuværende it-løsning eller du skal anskaffe ny funktionalitet, hjælper Ove på en struktureret facon til at sætte ord på Jeres digitale behov og potentialer. Med et godt kendskab til IT markedets aktører finder vi frem til den løsning og leverandør der passer bedst til Jer, og hjælper derefter med leverancestyring og med den organisatoriske implementering.

Per U. Nielsen

IT Management og Partner
Mobil: 6166 5188

Læs mere om Per

Sure’it er uvildige IT management rådgivere omkring alt, der ligger i den administrative business; CRM, ERP, Produktionsstyring, IT-infrastruktur og alt det, der ligger i den boldgade.

Per giver dig et skarpt og uvildigt overblik over dine digitale muligheder. Uanset om du skal udvide dit nuværende it-system eller du skal skifte det helt ud. 100 procent uafhængig – og det er til din fordel.

Per er specialist i Informationssikkerhed, herunder Datasikkerhed, Persondatalov og EU persondataforordningen, og har i 2017 gennemført uddannelse som Data Protection Officer, hos Bech og Bruun i Århus. Er bl.a. medlem af- og samarbejder med NC3, som er det Nationale Center for CyberCrime, en del af Rigspolitiet.

Henrik Sørensen

Advisory Board
Mobil: 2495 4524

Læs mere om Henrik

Henrik har stor ledelseserfaring indenfor flere og forskelligartede positioner i danske produktions- og rådgivningsvirksomheder i Danmark.
Snitfladerne har været bredt funderet i virksomhedernes organisationer, samt med internationale snitflader på forskellig vis.

Erfaringerne tæller mere end 23 års professional virke indenfor strategi, forretningsudvikling, projektledelse, supply chain og sourcing, industriel produktion og IT fra både store og mindre spændende danske virksomheder som Alfa Laval, Amcor Flexibles, LEGO, Dansk Produktions Univers, PAM og nu Reproflex Scandinavia.

I forhold til sureit bidrager Henrik med hans unikke viden indenfor sureit’s kernemålgruppe, og bidrager bl.a. med sparring til ledelsen omkring strategi, forretningsudvikling, organisation og kompetencer, udvikling af produkter og services samt salg og marketing.

Lars Jensen

Web- og onlinemarketing rådgiver
Mobil: 4017 1492

Læs mere om Lars

Kommer snart.

Lars Veng

Speciale i forandringsledelse
Mobil: 4188 1142

Læs mere om Lars

Lars er en stærk it-projektleder med mange års erfaring med IT-projekter af enhver slags. Han har fokus på udrulningsprojekter, forandringsledelse og GDPR. Lars står også for uddannelse, workshop og kick-off møder med ledere og medarbejdere omkring implementeringsprojekter.

Både store og små kunder har nydt godt af Lars brede erfaring. Hans referencer tæller virksomheder som KMD, IBM, Arla, Region Syddanmark, Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesydelse, Geodatastyrelsen, SKAT og Maersk Group.

Lars formår at levere en struktureret nedbrydning af opgaver, og holder fokus på planlægning, levering og ændringsstyring i projekter, samt giver relevant og grundig statusrapportering til alle interessenter. Han udviser tålmodighed, engagement, samt tro på sit team og deres evner til at levere uden micromanagement. Han har arbejdet med standarder, dokumentation og processer indenfor datasikkerhed de sidste 10 år, og har arbejdet med GDPR siden september 2017.

Eva Bennedsen

Ekspert i BI & Bigdata
Mobil: 2488 9190

Læs mere om Eva

Eva leverer kompetent it-projektledelse samt rådgivning og sparring inden for Business Intelligence og BigData.

Kontakt Eva hvis du har brug for hjælp til opstart, videreførelse eller færdiggørelse af din BI strategi. Eva rådgiver endvidere om Governance, med konkrete værktøjer, til forbedring af kommunikation og økonomisk overblik.

Som partner i HubbleGroup  (www.hubble-group.dk) leverer Eva desuden ydelser indenfor EU Persondataforordningen for små og mellemstore virksomheder.

Eva tager sig af udvalgte sure’it opgaver øst for Storebælt.

Per Thomsen

Speciale IT infrastruktur
Mobil: 4088 3857

Læs mere om Per

Per startede i IT-branchen i 1988 og har stor erfaring inden for bl.a. server og IT infrastruktur, både i form af valg af løsninger, opsætning og drift.

I 2003 startede han Holtum Data, som han i 2016 valgte at sælge (inkl. medarbejdere) til en anden IT partner. I dag har Per valgt igen at stå på egne ben i virksomheden Holtum Group.

Til sure’it levere Per bl.a. rådgivning vedr. IT infrastruktur, server og IT-drift