@{ var parent = Model.Parent; }

SMV´ernes syn på persondata- og IT-sikkerhed!

22. marts 2019

I forbindelse med at sure´it har deltaget i en undersøgelse udarbejdet Alexandra Instituttet omkring forebyggende persondata- og IT-sikkerhedstiltag blandt danske SMV’er, vil vi gerne løfte sløret for, hvordan vi ser på markedet.

Der er ingen tvivl om, at der er kommet større fokus på håndtering af IT-sikkerhed og persondata blandt SMV´erne, men da det ikke ligger inden for deres kompetencefelt eller primære fokusområde, er de stadig meget famlende omkring det. Her er SMV´erne meget afhængige af input fra leverandører og rådgivere ift. at finde det rette niveau af beskyttelse.

Persondata- og IT-sikkerhed, er det GDPR?

Persondata- og IT-sikkerhed er for de fleste SMV’er blevet synonymt med GDPR. Mange har svært ved at forstå, hvad GDPR konkret kræver af deres virksomhed, og er ofte i tvivl om, hvorvidt de har forstået persondataforordningen og de krav, den stiller til dem, rigtigt. Samtidig gør det også, at virksomhederne er gået lidt død i det og ser det som et afsluttet projekt. Derudover kan der være en tilbøjelighed til at overse aspekter af IT-sikkerhed, der ikke handler om persondatabeskyttelse.

Som uvildige IT-rådgivere hjælper sure´it virksomheder med at få taget det rigtigt afsæt, således at virksomhederne får en plan for deres persondata- og IT-sikkerhed, der kan holdes inden for et minimum af ressourcer i virksomheden.

Skal din virksomhed være det næste sted, hvor sure´it hjælper med at få et større fokus på persondata- og IT-sikkerhed? 

 Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit persondata- og IT-sikkerhedsopgaver.

Tilmeld dig vore nyhedsmails, og hold dig opdateret med hvad der sker i sure'it, og hvad sure'it kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vi tilstræber at udsende 3 til 4 nyhedsmails om året.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig via mail og telefon. Dit samtykke bliver opbevaret digitalt, og behandlet jf. sure'its Privatlivs Politik. sure'it overholder endvidere Persondataloven og EU persondatafordningen. Du kan læse vores Privatlivspolitik her >>> 

 

Tilmeld dig ved at anvende nedenstående form: