@{ var parent = Model.Parent; }

Ved du hvad GDPR og DPO betyder?

1. juni 2018

Hvis du ikke ved hvad det betyder, så er der måske på tide at få kigget på de nye regler for EU's nye Persondataforordning(Persondataloven).

Synes du også, det virker overskueligt at skulle i gang med at overholde persondataloven, når det ikke er noget, du har arbejdet med før?

Så kan sure’ it på kort tid vurdere virksomhedens status i forhold overholde de nye regler, og derved være behjælpelige med igangsætning af tiltag i virksomheden, for at man overholder de nye regler i Persondataloven.

Hvis du ikke ved hvad det betyder, så er der måske på tide at få kigget på de nye regler for EU's nye Persondataforordning(Persondataloven).

Synes du også, det virker overskueligt at skulle i gang med at overholde persondataloven, når det ikke er noget, du har arbejdet med før?

Så kan sure’ it på kort tid vurdere virksomhedens status i forhold overholde de nye regler, og derved være behjælpelige med igangsætning af tiltag i virksomheden, for at man overholder de nye regler i Persondataloven.

DATA PROTECTION OFFICER  DPO

Chat med os... 

eller vi kan ringe dig op:

Tilmeld dig vore nyhedsmails, og hold dig opdateret med hvad der sker i sure'it, og hvad sure'it kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vi tilstræber at udsende 3 til 4 nyhedsmails om året.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig via mail og telefon. Dit samtykke bliver opbevaret digitalt, og behandlet jf. sure'its Privatlivs Politik. sure'it overholder endvidere Persondataloven og EU persondatafordningen. Du kan læse vores Privatlivspolitik her >>> 

 

Tilmeld dig ved at anvende nedenstående form: