Ring til sure'it på +45 42 80 60 20

Mød vores kunder og partnere

Hos os er din virksomhed i centrum - og vi arbejder passioneret med at spotte potentialer i de virksomheder, vi arbejder for. Potentialer, der karakteriseres af, at de giver positiv effekt på bundlinjen, og som kan realiseres med de rigtige valg omkring virksomhedens brug af digitalisering og IT.

Her kan du læse, hvordan vi har hjulpet virksomheder til at realisere deres potentialer og hvilke udfordringer de stod overfor. 

Fra tre virksomheder til én 

I 2015 fusionerede to fjernvarmeselskaber i Horsens, hvilket resulterede i stiftelsen af virksomheden Fjernvarme Horsens. Inden fusionen købte de to fjernvarmeselskaber sammen Horsens Kraft-Varmeværk af DONG. Virksomheden stod med tre forskellige sæt IT løsninger og skulle nu have et fælles sæt IT løsninger – en udfordring virksomheder, som fusionerer, ofte står overfor.

Se casen her

Større krav til eksisterende IT system 

FIVAL Maskinværksted stod med overvejelser om at investere i et nyt ERP system. Sure'it leverede den afklaring, der var nødvendig for at Fival kunne udvælge et nyt system på så velovervejet grundlag som muligt.  

Se mere her

Fra to IT leverandører til én

Insero besluttede sig for at samle alt hosting hos en leverandør i én fælles infrastruktur. Denne beslutning betød, at Insero stod over for udfordringen - hvilken forretningsbehov skal en leverandør matche, og hvem er den rette leverandør?  

Se casen her

 

Henrik Søgaard, Økonomi og administrationschef ved Fjernvarme Horsens

”Det at få en ekstern konsulent i huset, som metodisk har gennemgået IT løsningerne sammen med os, har været en rigtig god arbejdsproces og noget, som vi selv ville have haft svært ved at finde kræfterne til. Samtidig kommer sure’it uden en historik, hvorfor medarbejderne ser sure’it som objektive og uden forudindtagede holdninger.” 

 

 

Martin Profit Jakobsen, direktør ved BASIT:

"Det er vigtigt for BASIT at vi har fundet en samarbejdspartner, der kan præstere et rigtig godt kendskab til markedet og på samme måde som BASIT tager udgangspunkt i uvildigheden i it-rådgivningen til vore kunder’. Dermed  indgår sure’it som BASIT-ressource i rådgivningsopgaver omkring administrative løsninger til vore kunder."  

 

 

Lotte Valbjørn medejer af FIVAL Maskinværksted:

”Det at få en ekstern konsulent i huset, hvormed vi minutiøst har gennemgået Fival, har været en uvurderlig givtig arbejdsproces, da f.eks. det at skulle italesætte, hvorfor vi gør, som vi gør, har sat mange tanker i gang.”