Vores kunder siger:

Det at få en ekstern konsulent i huset, som metodisk har gennemgået IT løsningerne sammen med os, har været en rigtig god arbejdsproces og noget, som vi selv ville have haft svært ved at finde kræfterne til. Samtidig kommer sure’it uden en historik, hvorfor medarbejderne ser sure’it som objektive og uden forudindtagede holdninger.

Henrik SøgaardØkonomi og administrationschef ved Fjernvarme Horsens

Det er vigtigt for BASIT at vi har fundet en samarbejdspartner, der kan præstere et rigtig godt kendskab til markedet og på samme måde som BASIT tager udgangspunkt i uvildigheden i it-rådgivningen til vore kunder’. Dermed indgår sure’it som BASIT-ressource i rådgivningsopgaver omkring administrative løsninger til vore kunder.

Martin Profit JakobsenDirektør ved BASIT

Det at få en ekstern konsulent i huset, hvormed vi minutiøst har gennemgået Fival, har været en uvurderlig givtig arbejdsproces, da f.eks. det at skulle italesætte, hvorfor vi gør, som vi gør, har sat mange tanker i gang.

Lotte ValbjørnMedejer af FIVAL Maskinværksted

”Vi fik anbefalet sure’it af en anden virksomhed, som sure’it har hjulpet med en ERP anskaffelse. Vi havde i forvejen nogle andre inde over vores projekt, men vi havde brug for at få rystet posen lidt, derfor faldt valget på sure’it som samarbejdspartner på vores projekt.
Vi har været rigtig glade for at have sure’it som samarbejdspartner, og vi vil helt bestemt anbefale sure’it til andre og selv anvende sure’it igen til fremtidige projekter.”

Nikolaj Riis HarterIndehaver af Kemi-tech