Sure’it leverer digitalisering, der forbedrer bundlinjen i din virksomhed!

Ring til sure'it på +45 42 80 60 20

Vi starter altid med at se på virksomhedens strategi for den digitale udvikling med fokus på de forretningsmæssige mål. Vi kan på en enkel måde hjælpe med at revidere eller udvikle planen. Vi kaldet det også for et "IT forretningstjek" eller en "IT strategidag".

Test5

Èt IT-forretningstjek betaler sig

Et IT-forretningstjek giver et samlet overblik over virksomhedens IT-anvendelse.

Analysen kan sammelignes med en tilstandsrapport på et hus: Hvor ser det fint ud, og hvor er der fejl og mangler, der skal udbedres.

Et IT-forretningstjek giver endvidere forslag til prioriteret rækkefølge af kommende investeringer, sådan at kommende forbedringer foretages i den rækkefølge som det er økonomisk mest fordelagtigt for virksomheden.

Vi holder særligt øje med mulige forbedringer, der på den korte bane kan optimere jeres bundlinje, - og vi foreslår dertil videre forbedringer på mellemlangt sigt. 

Sure’it udarbejder en overordnet beskrivelse af funktionsområder og funktionalitet omfattende alle dele af virksomheden.

Analysen og efterfølgende rapport udarbejdes på baggrund af interviews med virksomhedens nøglemedarbejdere. Dette indebærer: 

  • Oveblik over virksomhedens nuværende IT løsninger
  • Virksomhedens styringsmæssige udfordringer
  • Virksomhedens mangler og udfordringer d.d. i forhold til IT-værktøjerne.
  • Dokumentation af nuværende IT Forretningsstatus samt beskrivelse af vigtigste overordnede forretningsprocesser

Planen og den efterfølgende rapport udarbejdes på baggrund af interviews med virksomhedens nøglemedarbejdere. Dette indebærer: 

  • Vurdering af IT-behov
  • Vurdering af potentialet i IT-projekterne i forhold til arbejdsprocessen
  • Vurdering af risiko i IT-projekterne
  • Forslag til prioriteret rækkefølge af IT-projekterne

Dokumentation af IT Forretningsplan omfattende IT behov, vurdering af potentialet i IT projekterne i forhold til arbejdsprocesserne, en vurdering af risiko af IT projekterne og forslag til prioriteret rækkefølge af IT projekterne.

Find ud af mere

Hvis I er interesseret i SURE’IT’s IT forretningstjek eller IT strategidag ydelse og har brug for at høre nærmere, så er I velkomne til at kontakte Ove K. Nielsen på tlf. 40 80 60 20  eller sureit@sureit.dk