Ring til sure'it på +45 42 80 60 20

Sure'it er godkendt til Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion

Væksthus programmet Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion giver produktionsvirksomheder med potentiale og ambition om at vækste mulighed for tilskud til udviklingsforløb. Konsulenter, som virksomheder gerne vil gøre brug af til et udviklingsforløb, skal være godkendte - og det er vi i Sure’it.

Programmet er målrettet produktionsvirksomheder med potentiale og ambition om at vækste, programmet giver muligheder for tilskud til udviklingsforløb – såvel afklaring som efterfølgende implementering. Læs mere om programmet

Gratis hjælp til ansøgning

Vi hjælper gratis din virksomhed med at ansøge om tilskud.

At ansøge det rette væsktprogram kan være vanskeligt og tidskrævende.
Når du skal ansøge om tilskud til din virksomhed, er det vigtigt at få den rette vejledning.

Du kan vælge 2 muligheder: kontakt sure'it på: 42806020

alternativt kan du kontakte dit lokale væksthus (Væksthus Midt): 70220076 

Dine muligheder i Erhvervspartnerskabet

Tilskud til potentialeafklaring: Du kan søge et fast tilskud på op til 100.000 kr. til et potentialeafklaringsforløb; tilskuddet kan du bruge til køb af rådgivning i forbindelse med potentialeafklaring og udarbejdelse af en businesscase, der skal vise det økonomiske og forretningsmæssige potentiale i at indkøbe og implementere ny teknologi.

Tilskud til implementering (det giver mening, men er ikke et krav at have været igennem et projekt om potentialeafklaring inden man søger om tilskud til implementering): Du kan søge et fast tilskud på op til 150.000 kr. til et implementeringsforløb; tilskuddet kan bruges til køb af rådgivning og/eller uddannelse i forbindelse med en faktisk implementering af ny produktionsteknologi eller nye digitale løsninger, som du i den forbindelse selv indkøber.

Ansøg om tilskud

Sure'it giver afklaring og hjælper med implementering

Vi hjælper virksomheder, der deltager i programmet med potentialeafklaringen og med den efterfølgende implementering. Hos sure'it får du adgang til specialister og konsulenter, der ikke blot kan gennemføre et samlet digitaliseringsforløb, - vi kan også sætte det rigtige hold således vi kan løse rådgivningsopgaver, der kræver deltagelse fra andre områder omkring automatisering og produktionsprocesser.

Chat med os...

eller vi kan ringe dig op: