Hvem er sure’it?

Vi fokuserer på potentialer og en bedre bundlinje

Får du det fulde udbytte ud af din forretning og kender du din forretnings mange potentialer?

I Sure’it arbejder vi passioneret med at spotte potentialer hos de virksomheder vi arbejder for. Potentialer der karakteriseres af, at de giver positiv effekt på bundlinjen, og som kan realiseres med de rigtige valg omkring virksomhedens brug af digitalisering og IT.

Læs mere om teamet bag sure’it her >>>

Hos sure’it får du…

  • Uvildige it-management konsulenter, som giver dig et skarpt og uvildigt overblik over dine muligheder. Det betyder, at vi altid vurderer dine behov objektivt, og at du får præcis den løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed. Uanset om du skal udvide dit nuværende it-system eller du skal skifte det helt ud. Vi er ikke bundet til bestemte produkter eller leverandører. Vi er 100 pct. uafhængige – og det er til din fordel.
  • De faglige kompetencer og den nødvendige erfaring til at rådgive dig rigtigt. sure’it har et skarpt blik for, at din nye it-løsning fungerer stabilt fra dag ét. Hvis du ønsker det, tager vi det samlede ansvar for hele projektet lige indtil ibrugtagningen.
  • En uafhængig tovholder. Vi er både jeres tovholder og bindeled til de eksterne specialister. Det betyder, at I kan koncentrere jer om den daglige forretning, mens vi holder styr på it-planen. Se hvilke services vi tilbyder her.
  • Ansvarlig IT projektledelse. Er det svært at afsætte ressourcerne til at styre dit nye it-projekt – samtidig med, at du styrer din forretning? Vi kan tilbyde certificerede konsulenter, der kan bevare overblikket og undgå faldgruberne, når dit nye IT projekt skal føres ud i virkeligheden – det er enkelt at lade os gøre det professionelt. Vi koordinerer leverandørerne og holder snor i tidsplanen. Og vi samler alle de løse tråde op undervejs og binder dem sammen til et nyt og velfungerende netværk.
  • Konsulenter, der tager IT sikkerhed i din virksomhed seriøst. Vi samarbejder med NC3, som er det Nationale Center for CyberCrime og CFCS som betyder Center for Cyber sikkerhed. Vi har også et tæt samarbejde med CSIS som en af Danmarks stærkeste IT-sikkerhedstjenester. Viden fra disse samarbejder stiller vi til rådighed for vore kunder og samarbejdspartnere.
  • Persondatalov og EU persondataforordning. I 2019 har vi opdateret vores viden om persondata med uddannelsen “Data Protection Officer”, i daglig tale DPO. Det betyder en mere dybdegående viden om nødvendige tiltag og evt. konsekvenser for virksomhederne i forbindelse med behandling af persondata.
    Behandling af persondata foretages i alle virksomheder med ansatte og- eller der anvender personoplysninger om kunder som f.eks. navn, adresse, telefonnummer osv. På dette grundlag er alle virksomheder i Danmark i et vist omfang berørt af persondataloven og den kommende EU persondataforordning.

Interesseret?

Hvis I er interesseret i Sure’it’s Digitale udviklingsaktiviteter og har brug for at høre nærmere, så er I velkomne til at kontakte Ove K. Nielsen på tlf. 40 80 60 20  eller sureit@sureit.dk