Søgning

CoworkIt

Partnerskab

Digital omstilling
CoworkIt

sure’it er indtrådt som partner i CoworkIt – et landsdækkende hold af dygtige IT-leverandører – og vi er fortsat 100% uvildige. Partnerskabet styrker os til gengæld i både dybden og bredden af vores indsatsområder – I hele landet:

Vi kan hjælpe dig indenfor alle udfordrende IT-processer. De helt akutte og de langsigtede. Vi kan hjælpe dig med at sikre, trimme og forløse din virksomheds IT-set-up, så det passer til virksomhedens daglige udfordringer og sikkerhedsbehov – og medvirke til, at indsatsen resulterer i den bedst opnåelige, positive effekt på din bundlinje. Det sidste har vi altid selv betragtet, som en vital del af dét, kunden også skal kunne opnå med os.

Uvildig rådgiver
sure’it har gennem mange år lagt vores indsats på at bistå små og mellemstore virksomheder med uvildig IT-rådgivning, med overblik og handleplaner.

Med partnerskabet i CoworkIt, vil vi gerne forstærke dét, der gennem alle årene har været vores særkende:

sure’it er ikke bare “endnu en leverandør” – men en fortrolig, seriøs og resultatorienteret IT-samarbejdspartner.

Brug derfor sure’it og styrkerne i vores partnerskab med Coworkit, når du skal sikre, at virksomhedens digitale strategi og udvikling matcher virksomhedens forretningsplan. Specifikt hvilke udfordringer sure’it kan håndtere, kan du læse om i menupunktet SERVICES.

Du er altid velkommen til – helt uforbindende – at ringe til os, og dele dine IT-udfordringer og overvejelser med os.

Vi er 100% uvildige, styrkede og parate til at hjælpe dig.

Læs mere på coworkit.dk.

Læs mere om IT-anskaffelser