Søgning

Om sure'it

We mind your business

Har du og din virksomhed rutine for anskaffelse af ny IT-løsning?

Vi fokuserer på potentialer – og en bedre bundlinje

Får du det fulde udbytte ud af din forretning og kender du din forretnings mange potentialer?

I sure’it arbejder vi passioneret med at spotte potentialer hos de virksomheder vi arbejder for. Potentialer der karakteriseres af, at de giver positiv effekt på bundlinjen, og som kan realiseres med de rigtige valg omkring virksomhedens brug af digitalisering og IT. Læs mere om teamet bag sure’it her.

Hos sure’it får du:

Uvildige it-management konsulenter,

Uvildige it-management konsulenter, som giver dig et skarpt og uvildigt overblik over dine muligheder. Det betyder, at vi altid vurderer dine behov objektivt, og at du får præcis den løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed. Og det er uanset om du skal udvide dit nuværende it-system eller du skal skifte det helt ud. Vi er ikke bundet til bestemte produkter eller leverandører. Vi er 100 pct. uafhængige – og det er til din fordel.

De faglige kompetencer og den nødvendige erfaring

Vi har de faglige kompetencer og den nødvendige erfaring til at rådgive dig rigtigt. sure’it har et skarpt blik for, at din nye it-løsning fungerer stabilt fra dag ét. Hvis du ønsker det, tager vi det samlede ansvar for hele projektet lige indtil ibrugtagningen.

En uafhængig tovholder

Vi er både jeres tovholder og bindeled til de eksterne specialister. Det betyder, at I kan koncentrere jer om den daglige forretning, mens vi holder styr på it-planen. Se hvilke services vi tilbyder her.

Ansvarlig IT projektledelse

Er det svært at afsætte ressourcerne til at styre dit nye it-projekt – samtidig med, at du styrer din forretning? Vi kan tilbyde certificerede konsulenter, der kan bevare overblikket og undgå faldgruberne, når dit nye IT projekt skal føres ud i virkeligheden – det er enkelt at lade os gøre det professionelt. Vi koordinerer leverandørerne og holder snor i tidsplanen. Og vi samler alle de løse tråde op undervejs og binder dem sammen til et nyt og velfungerende netværk.

Konsulenter, der tager IT-sikkerhed i din virksomhed seriøst.

Vi samarbejder med NC3, som er det Nationale Center for CyberCrime og CFCS som betyder Center for Cyber sikkerhed. Vi har også et tæt samarbejde med CSIS som en af Danmarks stærkeste IT-sikkerhedstjenester.

Viden fra disse samarbejder stiller vi til rådighed for vores kunder og samarbejdspartnere.

Persondatalov og EU persondataforordning

Gennem relevante kurser og netværks samarbejder, opdaterer vi løbende vores viden om persondata. Det betyder en mere dybdegående viden om nødvendige tiltag og evt. konsekvenser for virksomhederne i forbindelse med behandling af persondata.

Behandling af persondata foretages i alle virksomheder med ansatte og- eller der anvender personoplysninger om kunder som f.eks. navn, adresse, telefonnummer osv. På dette grundlag er alle virksomheder i Danmark i et vist omfang berørt af persondataloven og persondataforordningen fra EU.

Certificering, Dataansvarlighed og IT-sikkerhed

I 2021 blev D-mærket introduceret i Danmark, og sure’it var blandt de 3 første virksomheder ved introduktionen der blev certificeret med dette nye mærke, og bliver løbende gencertificeret én gang om året. Denne viden og metode for en D-mærke certificering stiller vi til rådighed for vores kunder.

Med D-mærket får du en enestående mulighed for at sende et éntydigt signal om, at du prioriterer datasikkerhed, databeskyttelse og dataetik. Med mærkningen kan du aktivt stole på, at du medvirker til at skabe værdi, konkurrence kraft og IT-sikkerhed for dig og din virksomhed.

Kontakt os i dag for at høre mere om sure’it’s Digitale udviklingsaktiviteter.
Vi glæder os til at høre fra dig.