Søgning

Hviler ansvaret for virksomhedens IT-drift på dig?

Hviler ansvaret for virksomhedens IT-drift på dig?
15. oktober 2019

Så kan du med fordel benytte os som din uafhængige og uvildige IT-operatør:

Er der ikke grundlag for at have en decideret IT-chef ansat i virksomheden, og vil du samtidig gerne slippe for driften og ansvaret, kan du få stor gavn af et samarbejde med sure’it. Og selv får mere frihed til andre ledelsesmæssige opgaver.

sure’it sørger for overblik og beslutninger, og varetager gerne dele af- eller din virksomheds samlede IT-aktiviteter. Du kan ganske enkelt bruge os til at drift og håndtering af virksomhedens IT-setup, hvor vi også sikrer den løbende udvikling og sikkerhed i forhold til budgetter og tekniske muligheder.

Ydelsen har som bl.a. følgende konkrete indhold:

  • Årlig IT-planlægningsproces for kommende 12-24 måneder.
  • Udarbejdelse af investerings- og driftsbudgetter for kommende budgetår.
  • Månedlig status og opfølgning på aktiviteter og budget.

Allerede nu har du sikkert et par spørgsmål om hvordan og hvor meget det koster…få svarene hos sure’it og kom i den digitale SUPERLIGA. Det er blot at ringe på 4280 6020 og få en snak med Ove K. Nielsen. – We mind your business.

Hviler ansvaret for virksomhedens IT-drift på dig?