Søgning

IT-anskaffelser

Er det lettere at flytte IT systemer end det er at flytte mennesker?
22. august 2024

I dag er de fleste virksomheder dybt afhængige af IT. Veletableret IT-styring og systemer udgør en afgørende forudsætning for en sund virksomhed. Derfor er det af største betydning, at anskaffelsen af en ny IT-løsning forløber som forventet – med den rette funktionalitet, til den rette pris, og til aftalt tid.

IT-anskaffelse er en strategisk proces, der kan have stor indflydelse på organisationens effektivitet og konkurrenceevne. En vellykket anskaffelse kræver grundig planlægning, nøje overvejelse af behov og omhyggelig håndtering af implementeringsprocessen.

Med sure’it som facilitator, hjælper vi bl.a. med:

  • Kortlægning – vi bistår med kortlægning af jeres samlede IT-løsninger. Denne kortlægning udgør afgørende information for en ny leverandør, idet den angiver, hvilke andre løsninger de skal integrere med.
  • Behovsbeskrivelse – dette trin indeholder en detaljeret beskrivelse af forretningsmæssig funktionalitet, som er essentiel for virksomheden. Det udgør vigtig information for en ny leverandør.
  • Produkt- og leverandør-proces – her udvælges 2-3 kandidater baseret på behovsbeskrivelsen. Processen afsluttes med en underskrevet aftale med den valgte leverandør.

Sure’it tager ansvar, for de nødvendige oplæg og beslutninger, og tager ansvar for processen, fra start og med den organisatoriske implementering. Vi er fuldstændig uvildig, i forhold til løsning og leverandør. Vores mål er at sikre jeres virksomhed den helt rigtige løsning.

Læs mere om, hvordan vi kan bistå jer med anskaffelsen af IT-systemer til jeres virksomhed på https://sureit.dk/services/it-anskaffelser

Eller kontakt Per Ulrik Nielsen på tlf. 42 80 60 20 eller via kontakt os – knappen herunder.