Søgning

Står din virksomhed umiddelbart overfor gennemførelsen af en større IT-mæssig opdatering eller systemudvidelse?

Står din virksomhed umiddelbart overfor gennemførelsen af en større IT-mæssig opdatering eller systemudvidelse?
2. december 2019

I den situation kan du med fordel involvere dig med en ekstern sparringspartner som sure’it:

Vi har bred erfaring med IT-projektledelse, analyse af hvad der giver god fornuft, indkøb og implementering. Du kan regne med, at vi kender mange af de udfordringer og tanker, du og ledelsen gør jer, når I først har indset nødvendigheden af at handle nu: Hvor sætter vi ind, hvordan skaffer vi os overblik, hvad med økonomien – og hvem styrer projektet?

sure’it er en erfaren IT-sparringspartner for små og mellemstore virksomheder. Du får overblik, de rigtige løsninger og en sund økonomi gennem hele projektet. Vi aflaster og sikrer, at implementering og deadlines holdes, at personalet instrueres i eventuelle nye procedurer og varetager udelukkende jeres interesser.

– Kan du se fordelene ved at benytte sure’it som ekstern og uvildig sparringspartner, kan du læse mere om It-projektledelse her

Allerede nu har du sikkert et par spørgsmål om hvordan og hvor meget det koster… få svarene hos sure’it og kom i den digitale SUPERLIGA. Det er blot at ringe på 4280 6020 og få en snak med Ove K. Nielsen. – We mind your business.