Søgning

Er det lettere at flytte IT systemer end det er at flytte mennesker?

Er det lettere at flytte IT systemer end det er at flytte mennesker?
7. september 2020

Du har sikkert prøvet det før. Din virksomhed beslutter at indføre nyt IT system eller at ændre forretningsgange, processer og arbejdsprocedurer for at optimere dem. I kører måske et projekt for at få skabt og implementeret det rigtige IT system og de rigtige processer og procedurer. Men når den store dag kommer, og der bliver trykket på ”Start” knappen, er det som om, der ikke sker så meget.

Er IT systemet det forkerte? Er de nye processer og procedurer forfejlede? Ofte er svaret på begge spørgsmål et ”nej”. Hvor ligge problemet så begravet? Ofte bunder problemet i, at man ikke har forberedt virksomheden på ændringerne. Her taler vi ikke (kun) om undervisning i nye systemer, processer og procedurer. Endnu vigtigere er den løbende kommunikation og inddragelse af de berørte medarbejdere i de ændringer, der er på vej. Uden medarbejdernes faktiske accept af ændringerne, bliver det op ad bakke at få nye IT systemer, processer og procedurer til at køre tilfredsstillende i dagligdagen.

Oplever I ofte, at de forventede resultater af ændringer udebliver helt eller delvist? Er det et meget langt og sejt træk for at få ændringerne til at blive en naturlig del af hverdagen? Er I ofte ude for at måtte tage Jer af mere eller mindre åbenlys modvillighed blandt medarbejderne på bagkant?

Skal der i stedet på forkant skabes accept og opbakning til forandringer i din virksomhed for at sikre bedre resultater, når ændringen kommer? Vi har hos sure’it over 20 års erfaring med at gennemføre proces- og arbejdsprocedureændringer og IT projekter, der kræver ændringer i en virksomheds dagligdag. Vi har fokus på at gøre virksomheden klar til at tage imod ændringerne på konstruktiv vis. tilbyder i samarbejde med betroede partnere uvildig rådgivning og støtte til ændringstiltag i din virksomhed. Du får overblik og en plan med anbefalede aktiviteter og handlinger, som vil reducere gnidninger, når ændringer indføres.

Interesseret? Tag kontakt til os hos sure’it og aftal et uforpligtende møde for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at forberede og gennemføre forandringer, som holder.

Ønsker du efterfølgende assistance til at søsætte aktiviteter fra din virksomheds handlingsplan, står vi parat til at støtte og medvirke til succesfuld planlægning, gennemførelse og opfølgning. Vi sammensætter et program, som passer til din virksomhed.

Kategorier: