Søgning

sure’it – we mind your business – Update 3

Digitaliseringsbarometer 2020
30. november 2021

Digitale barrierer kan brydes – det gi’r fordele og konkrete gevinster:
Mange små og mellemstore virksomheder (SMV) arbejder hver dag ihærdigt på at holde virksomheden godt kørende med alle de forretningsmæssige udfordringer. Det er tydeligt, at de samme SMV’ere mangler ressourcer og konkrete kvalifikationer inden for digitalisering.

Forbeholdene mod at øge digitaliseringen er tydeligt mindsket siden 2018

I dag er det en mindre barriere for SMV’erne, at skulle hyre specialister og kyndig arbejdskraft. Og den skepsis – at gevinsten ved at udbygge digitaliseringen skulle være for lille eller decideret usikker – er også blevet mindre.

Mangler overblik over potentialet

33% af SMV’erne påpeger dog, at manglende ressourcer – som tid og interne kvalifikationer – fortsat er en barriere, og godt 25% af de små og mellemstore virksomheder i Region Syddanmark fortæller, at de mangler digitale kvalifikationer – hos både medarbejdere og ledelse. Konkret mangler 20% af virksomhederne overblik over digitaliserings-potentialet og de mulige gevinster. 

Spørg sure’it

Vi kan hjælpe dig med at lokalisere de mest givende digitaliserings indsatser i din virksomhed – kontakt Ove Kjærgaard Nielsen hvis du vil vide mere… 🎯

#digitalisering #digitaludviking #digitalstrategi #supplychain #bigdata

Kilde: Digitaliseringsbarometer 2020 / Erhvervshus Sydjylland / Erhvervshus Fyn