Søgning

sure’it – we mind your business – Update 4

Digitaliseringsbarometer 2020
10. december 2021

Effekten af digitalisering i Region Syddanmark – og hvad med beskæftigelsen?

67% af de små og mellemstore virksomheder (SMV) i region Syddanmark oplevede en gevinst af deres digitale investering i 2020 – og andelen af de SMV’ere, der tilmed i meget høj grad oplevede en gevinst af den digitale investering, steg fra 12 til 16% i forhold til 2018. Det er éntydigt virksomheder med en forøget digitaliserings-aktivitet, der oplever de store gevinster af deres indsats og investeringer.

En sikker gevinst som følge af øget digitalisering

Blandt sydjyske SMV’ere fortæller 30% af dem, at de i høj til meget høj grad oplever gevinster af en øget  digitalisering. Blandt de fynske virksomheder er det 55%, der i høj til meget høj grad oplever en gevinst af digitaliserings-indsatsen.

Siden 2018 tyder det på, at de digitale implementeringer i virksomhederne generelt fører til flere ansatte. Specielt i forhold til højtuddannede er der en positiv udvikling: 14% af SMV’erne ansætter flere af disse i deres virksomheder.

Spørg sure’it

Vi kan hjælpe dig med at lokalisere de mest givende digitaliserings indsatser i din virksomhed – kontakt Ove Kjærgaard Nielsen hvis du vil vide mere… 🎯

#digitalisering #digitaludviking #digitalstrategi #supplychain #bigdata

Kilde: Digitaliseringsbarometer 2020 / Erhvervshus Sydjylland / Erhvervshus Fyn