Søgning

sure’it rådgiver om digitale indsatser, der løfter din virksomhed

SMV Digitale hjælpepakker
7. januar 2022

sure’it rådgiver om digitale indsatser, der løfter din virksomhed – MED økonomisk tilskud👍:

👀 Vidste du, at din virksomhed kan få økonomisk tilskud til rådgivning fra en privat IT-rådgiver som sure’it? 👀

Vi hjælper hvert år mange SMV-virksomheder med IT- og digitale udviklingsaktiviteter. Vi skaber overblik over virksomhedens faktiske IT-anvendelse og digitale status. Herefter kan vi lokalisere og rådgive om specifikke og nødvendige indsatsområder.

Vi fokuserer særligt på de indsatsområder, der hurtigst kan optimere jeres bundlinje. Vi foreslår naturligvis også de nyttige indsatser, der batter noget på længere sigt.

Som SMV-virksomhed kan du opnå økonomisk tilskud til IT- og Digital rådgivning fra en privat aktør som sure’it. Fra 31. januar kan du således søge om:

            Tilskud til rådgivning på 25.000 kr. 🎯

Konkret: Skal du have gang i din virksomheds digitale omstilling eller hjælp til automatisering eller e-handel? Så kan du søge et tilskud på 25.000 kr. til en privat rådgiver, der kan hjælpe dig i gang med dit digitale projekt.

👉 Forløbet indledes med en opstartsworkshop og tilrettelægges herefter sammen med rådgiveren.

👉 Ansøgning fra mandag d. 31. januar 2022

👉 Ansøgningskrav: 2-49 fuldtidsansatte

Og fra mandag d. 28. marts kan du også søge tilskud til afklaring og udvikling af et område, sure’it er særdeles erfarne med – digital sikkerhed:

Tilskud til rådgivning om digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse
på op til 50.000 kr.

Konkret: Rust din virksomhed til fremtidens udfordringer inden for digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse, og søg tilskud til et privat vejledningsforløb inden for digital robusthed.

👉 Forløbet er tilrettelagt på forhånd og kan køres for sig selv eller samtidig med et andet rådgivnings- eller investeringsprojekt hos SMV:Digital.

👉 Ansøgning fra mandag d. 17. marts 2022 (OBS!!! NY DATO)

👉 Ansøgningskrav: 2-49 fuldtidsansatte

Kategorier: