Søgning

D-mærket: Digital sikkerhed – og bedre bundlinie

D-mærket - Digital ansvarlighed
30. januar 2022

For sure’it er ét af de daglige indsatsområder at sikre, at SMV’erne opnår så høj en grad af IT-sikkerhed som overhovedet muligt. Nu også som din D-mærkede samarbejdspartner. To spørgsmål til eftertanke:👀

  • Hvordan står det til med den digitale sikkerhed internt i din virksomhed og mellem virksomheden og omverdenen?
  • Håndterer I data på en ansvarlig og etisk måde – for virksomhedens egen skyld, for medarbejdernes og for kundernes skyld – ja, også for tillidens skyld. Så borgere og forbrugere fortsat har tillid til digitale tjenester.

Vi hjælper dig med at få D-mærket:

Som D-mærket virksomhed kan sure’it hjælpe dig med at sikre den daglige, altafgørende IT-sikkerhed og databeskyttelse:

Som regel starter processen med at få skabt overblik over virksomhedens aktuelle sikkerhedsniveau og dens procedurer til håndtering af data generelt. Processen foregår naturligvis i et fortroligt og nært samarbejde med dig og din virksomhed. Og vi kan lige så godt sig, som det er:

Processen resulterer så godt som altid i nogle digitale- og IT-mæssige forandringer og tilpasninger. Både af teknisk-, praktisk- og organisatorisk karakter. For dig og din virksomheds skyld. For din bundlinies skyld. For dine kunders skyld. For nødvendighedens skyld.

I processen rådgiver og håndterer sure’it bl.a. følgende:

👉 Styring og forankring i ledelsen

👉 Opmærksomhed om sikker adfærd

👉 Teknisk it-sikkerhed

👉 Transparens og kontrol med data

Kontakt Per U. Nielsen på tlf. 61 66 51 88 eller brug KONTAKT knappen her på siden. Så kan du få mere konkret information om D-mærkets indsatsområder, og hvordan ordningen kan styrke din virksomheds datasikkerhed, databeskyttelse, dataetik – og hvorfor det styrker din virksomheds konkurrencedygtighed.

Case om sure’it som first mowers med D-mærket
Kilde og yderligere info: d-maerket.dk

#digitalisering #digitaludviking #digitalstrategi #digitalehjælpepakker #smvdigital

Kategorier: