Søgning

Hvad og hvorfor D-mærket?

Hvad og hvorfor D-mærket
28. marts 2022

To tungtvejende årsager:

  • Du og din virksomhed skal kunne forblive konkurrencedygtige
  • Kunder og leverandører skal fortsat kunne have tiltro og tillid til øget digitalisering

Som samarbejdspartner og IT-leverandør vil vi med tildelingen af D-mærket sende dig et éntydigt signal om, at vi topprioriterer vore kunders datasikkerhed, databeskyttelse og dataetik. Og at vi handler på det. Vi har fra starten af 2022 været blandt den første håndfuld IT-rådgivningsvirksomheder i verden, der fik tildelt D-mærket. Ta’ det som din sikkerhed for, at vi som din samarbejdspartner, mere end nogensinde kan medvirke til at skabe yderligere værdi, konkurrencekraft og digital tryghed og IT-sikkerhed for din virksomhed.

I en stadig mere sammensat, kompleks og digital verden, stiger afhængigheden af sikre, digitale platforme og IT-funktioner. Som D-mærket leverandør på området lever sure’it naturligvis op til mærkningens 8 skrappe kriterier.

Et af de kriterier og krav har f.eks. til hensigt at sikre, at kundens øverste ledelse tager aktivt ansvar for arbejdet med it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. Det er dog ikke nødvendigvis den øverste ledelse, som er udførende på de definerede krav. Med andre ord: sure’it sikrer, at ledelsen får et tydeligt overblik og har hånd i hanke med de nødvendige investeringer og de fremtidige krav og nye processer i virksomhedens digitale sikkerhed og udvikling. Til daglig foretages og udføres dette naturligvis af de ansvarlige IT-folk.

Et andet, meget konkret eksempel på D-mærkningens kriterier er, at din virksomhed skal sikre pålidelige algoritmer og AI(kunstig intelligens), som man kan have tillid til. Felter hvor der er menneskeligt tilsyn og mellemkomst, og hvor der tages ansvar for løbende at sikre kvaliteten og den digitale tryghed. Derved sikres, at algoritmerne og AI virker til gavn for den enkelte og fællesskabet og kan accepteres af dem, de berører.

Kontakt Per Nielsen på tlf. 42 80 60 20 eller brug KONTAKT formularen her på siden. ⬅️

Så kan du få mere konkret information om D-mærkets indsatsområder, og hvordan ordningen kan styrke din virksomheds datasikkerhed, databeskyttelse, dataetik – og hvorfor det styrker din virksomheds konkurrencedygtighed.

👀 Case om sure’it som first mowers med D-mærket: Læs cases her

D-mærke certifikatet 

Kilde og yderligere info: d-maerket.dk

#digitalisering #digitaludviking #digitalstrategi #digitalehjælpepakker #smvdigital ⬅️