Søgning

Øget digitalisering styrker din position. Nysgerrig?

Er din virksomhed fremtidssikret?
31. maj 2022

Øget digitalisering og automatisering styrker din position som SMV’er. Nysgerrig? 👀

Nysgerrighed overfor både muligheder og positive, afledte effekter af fortsat digitalisering bidrager til, at rigtig mange SMV’ere evner at fastholde deres produktivitet. Samtidig er det vores erfaring, at en prioriteret digitalisering styrker SMV’ernes position på markedet og øger deres produktivitet.

sure’it oplever, at vores primære kundegruppe – de små og mellemstore virksomheder (SMV’erne) – investerer on-going i digitalisering og automatisering, fordi de generelt er lydhøre og nysgerrige, hvis de øjner nye, stærke muligheder for at drifte deres forretning. Væsentligt er det også, at de allerede har oplevet, at en effektivisering i virksomhedens digitale IT-setup reelt udmønter sig i markante besparelser – i enklere og hurtigere procedurer – og i færre menneskelige fejl pga. netop automatiseringen. Kort fortalt:

Virksomhederne opnår en synligt bedre bundlinje. Samtidig er investeringsrisikoen i forhold til de opnåelige gevinster forholdsvis lav.

sure’it er SMV’ernes sparringspartner og uvildige rådgiver, og vi er drevet af at øge din bevidsthed omkring de nye nyttige, digitale muligheder, du og din virksomhed med fordel kan udnytte. Naturligvis ikke uden først at analysere dit eksisterende, digitale IT-setup – så vi sammen forholder os konstruktivt til de potentialer og forandringer, der naturligt følger i halen af en øget digitalisering og automatisering. 

En GRATIS screening gi’r overblik og kan udpege evt. nyttige indsatsområder: 👀

sure’its GRATIS SCREENING gennemføres på godt én time. Det er en samtale mellem os og virksomhedens IT- og dataansvarlige. Gennem en række spørgsmål – udviklet af Erhvervsstyrelsen og Rådet for Digital Sikkerhed – får vi skabt overblik over nye, nyttige digitale indsatser, og desuden får vi lokaliseret evt. svagheder og trusler mod virksomhedens datasikkerhed.

Efter samtalen gennemgår sure’it de indsamlede svar og informationer. Og så modtager du vores bedste – og helt uvildige – anbefalinger til nyttige indsatser.

Bestil en GRATIS screening ⬅️

#digitalisering #digitaludviking #digitalstrategi #digitalehjælpepakker #smvdigital ⬅️

Kategorier: