Søgning

Vi har fokus rettet mod, at sikre dig bedst muligt mod hackerangreb

HackerStop ambassadør
27. oktober 2022

Gennem mange år har en af vores væsentligste kvalifikationer været uvildig rådgivning af SMV’erne til at opnå bedst mulig IT-sikkerhed.

Som nyudnævnt HackerStop-ambassadør zoomer vi nu yderligere ind på IT-sikkerheden og forstærker vores fokus på SMV’ernes IT-sikkerhed og daglige IT-praksis og rutiner.

Vi kan hjælpe dig i gang med HackerStop og de procedurer, der dagligt bl.a. kan overvåge og opretholde sikre datalinier – både eksternt og internt via virksomhedens samlede IT-setup. Vi lytter, rådgiver og kan medvirke til, at din virksomhed får  ajourført sin sikkerhedspraksis, så I er bedst muligt beskyttet mod angreb og således også undgår et evt. ukontrolleret og kostbart nedbrud.

HackerStop-programmet er udviklet af Dansk IT i samarbejde med Industriens Fond og Networked Business Organisation. En software med procedurer og nye, forebyggende rutiner, der strammer op på- og højner din IT-sikkerhed.

Dét får du ud af din HackerStop-ambassadør: 

Sammen med dig får vi skabt overblik og defineret de nødvendige sikkerhedsindsatser. Vi rådgiver om, hvordan dine ansatte fremover bedst muligt praktiserer en disciplineret IT-adfærd. Vi hjælper med til, at I får skabt en fælles forståelse for nødvendigheden af at højne og styrke virksomhedens IT-sikkerhed.

OBS: Som HackerStop-ambasadør er sure’it autoriseret af Dansk IT.

Det understreger, at vi er SMV’ernes professionelle og fortrolige samarbejdspartner. At vi har en bred, praktisk erhvervet erfaring og en fuldt opdateret viden om, hvordan man opnår den bedst mulig IT-sikkerhed. Og så er vi naturligvis både teknisk- og økonomisk realistiske på dine vegne. Kan du se perspektivet?

⬇️ Ring til os og få en uvildig uddybning af mulighederne for at styrke og forsvare din IT-Sikkerhed via HackerStop. ⬇️

#hackerstop #digitalisering #digitaludviking #digitalstrategi #digitalehjælpepakker #smvdigital #coworkit ⬅️