Søgning

Succes med IT-systemer i produktionsvirksomheder

13. januar 2023

Hos sure´it og Fubicon ser vi en stor fordel i, at samarbejde bl.a. omkring SMV produktionsvirksomheder.

Kontakt os

Vores to rådgivningsvirksomheder sure´it og Fubicon, har hver deres vinkel på IT i forbindelse med produktion; sure´it er stærke på de administrative systemer og Fubicon på IT og automation i produktionen

Når vi arbejder sammen, kan vi sikre den optimale løsning som når hele vejen gennem værdikæden, og samtidig at implementeringen sker i den rigtige rækkefølge.

Lasse fra Fubicon udtaler:

”Når jeg starter et projekt hos en kunde, er det vigtigt for mig, at de får den rigtige rådgivning i forhold til it-sikkerhed og at arbejde sammen med nogen som har kompetencer i de administrative systemer, fx EPR. I den forbindelse samarbejder jeg med sure´it, som er eksperter på det område. De kan bl.a. også være med til at sikre, at det rigtige niveau af it-sikkerheden kan indarbejdes i projektet fra starten.”

Per fra sure´it udtaler:

”Vi kommer hos mange typer af virksomheder og når vi er hos produktionsvirksomheder, så oplever vi at det kan gøre en positiv forskel at inddrage Lasse, så vi kommer længere ind i produktionen og kan adressere de særlige forhold som er omkring produktions udstyr og -processer.”

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med anskaffelse af IT-systemer til din virksomhed. – IT-anskaffelser

⬇️ Kontakt Per Nielsen herunder eller ring ☎️ 6166 5188  ⬇️

Kontakt os