Søgning

sure'it er igen blevet tildelt D-mærket

D-mærket - Digital ansvarlighed
30. maj 2024

D-mærket har d. 26. april 2024 afsluttet deres tilsyn af sure’it og vi er igen blevet tildelt D-mærket i perioden 26.04.24 – 28.04.25

D-mærkets konklusion:

Sure’it ApS har på generel tilfredsstillende måde dokumenteret efterlevelse af D-mærkets udvalgte kontrolmål og tilsynet har via dokument review, ledelsesudtalelser og stikprøvekontrol vurderet efterlevelse i hele perioden (12 måneder)

Tilsynet bemærker, at virksomheden arbejder efter implementerede manuelle og automatiske kontroller, og at disse understøtter virksomhedens interne processer og styring samt tekniske it-sikkerhed. Særligt for den tekniske it-sikkerhed er der opsat automatiske kontroller, der medvirker til at virksomheden er tilstrækkeligt sikret uden nødvendig løbende involvering af virksomheden selv.

Sure’it blev første gang D-mærket i 2021 og var en af de første der opnåede retten til at bruge det. Vi efterlever de kriterier, som ordningen har opstillet omkring det digitale ansvar over for kunderne. D-mærket dokumenterer, at vi som samarbejdspartner og leverandør tager kundernes IT- sikkerhed og databeskyttelse alvorligt.

Skal vi også hjælpe din virksomhed med at blive D-mærket?

Så står sure’it klar til at hjælpe. Med D-mærket kan du stole på, at vi aktivt medvirker til at skabe værdi, konkurrence kraft og IT-sikkerhed for dig og din virksomhed. Ved at blive D-mærket, bliver det tydeligt at din virksomhed udviser digital ansvarlighed.

Bag D-mærket står Industriens Fond sammen med Dansk Industri, Dansk Erhverv, SMVdanmark og Forbrugerrådet Tænk. Mærkningen er en ekstra styrke for os – og for vores kunder. Interessen herfra er allerede stor.

Nysgerrig på mere viden så kontakt Per U. Nielsen på tlf. 61 66 51 88 eller brug KONTAKT knappen her på siden. Så kan du få mere konkret information om D-mærkets indsatsområder, og hvordan ordningen kan styrke din virksomheds datasikkerhed, databeskyttelse, dataetik – og hvorfor det styrker din virksomheds konkurrencedygtighed.

Kilde og yderligere info: d-maerket.dk

Kategorier: