sure’it er blevet ambassadør for HackerStop. En naturlig tilføjelse til et af vores væsentligste specialer, der nu for alvor samtidig er blevet ét af tidens mest nødvendige indsatsområder: IT-sikkerhed for SMV’erne – virksomheder vi gennem årene har leveret både rådgivning og helt akutte- og langsigtede løsninger til.

Med ambassadørrollen – og som uvildig IT-rådgiver – sætter vi nu yderligere fokus på SMV’ernes daglige IT-praksis og rutiner, og hjælper med til at du og din virksomhed opnår den bedst mulige beskyttelse mod angreb udefra.

Få uvildig rådgivning og undgå hackerangreb:

Hackerstop Ambassadører

Som ambassadør hjælper sure’it dig med at komme i gang med HackerStop:

En ny software, et effektiv værktøj, der 360° indkredser og strammer op på din IT-sikkerhed. Udover at forklare om softwarens fordele, kan sure’it hjælper dig og dine ansatte med at få en fælles, disciplineret adfærd og samme realistiske forståelse af virksomhedens vitale IT-sikkerhed. Så I handler efter det – hver dag.

Som HackerStop-ambassadør medvirker vi bl.a. til at I får en øget awareness omkring nødvendigheden af IT-sikkerhed. Sammen får vi skabt overblik, indkredset og foreslået flere nyttige procedurer, der kan medvirke til, at din virksomheds samlede IT-setup er stærkest muligt mod udefrakommende trusler. Pointen med vores rolle som HackerStop-ambassadør er, at vi guider og bistå dig og din virksomhed med at komme foran i kapløbet mod hackere…

Konkret er HackerStop et digitalt værktøj, der ved daglig anvendelse styrker IT-sikkerheden og aktivt højner dine ansattes digitale adfærd.

Autoriseret af Dansk IT:
Ta’ vores ambassadørrolle som en understregning af, at sure’it er en fortrolig og uvildig IT-rådgiver og samarbejdspartner. Vi har stor erfaring og et indgående kendskab til, hvordan du opnår den bedst mulige IT-sikkerhed. Og naturligvis anbefaler vi kun indsatser, der er teknisk- og økonomisk realistiske. Kan du se perspektivet?

it-løsninger
Kontakt sure´it

Læs mere om vores muligheder:

Find ud af mere

Ring til os og få en uvildig uddybning af mulighederne for at styrke og forsvare din IT-sikkerhed via HackerStop. Per U. Nielsen på tlf. 61 66 51 88 eller brug vores kontakt KNAP her på siden.

OBS: HackerStop er udviklet af Dansk IT i samarbejde med Industriens Fond og Networked Business Organisation.

Læs mere i Insights om: IT-anskaffelse