Søgning

Fremtiden siger ”mere digitalisering”

Har du lagt en digital strategi
15. marts 2022

Har du lagt en digital strategi?

Flere danske virksomheder beretter, at en øget brug af digitalisering og teknologi – realiseret gennem en velovervejet, digital strategi – er blandt de vigtigste værktøjer til, at komme styrket ud efter den 2 år lange Corona pandemi. Men også den krig Rusland fører mod Ukraine, kalder på digital årvågenhed og overvejelser om danske virksomheders digitaliseringsstrategi:

Hacking er også et våben – en trussel mod daglig stabilitet. Det har offentlige institutioner og flere uheldige private virksomheder allerede erfaret. En fortsat digitalisering forudsætter mere end nogensinde en gennemtænkt strategi.

Det er en proces, vi har gennemført i rigtig mange små og mellemstore virksomheder. En proces det ikke ta’r halve år at gennemføre:

Vi er SMV’ernes – de små og mellemstore virksomheders – samarbejdspartner, IT-konsulenter og system optimizer. Vi arbejder passioneret med at spotte trusler, øge cyber-, data- og digitaliserings sikkerheden og forløse digitale potentialer hos de virksomheder, vi arbejder for.

Alle indsatser sker med fokus på nødvendige forbedringer, der også på den korte bane kan optimere din virksomheds bundlinje.

Sårbar uden en digital strategi:

En spørgerunde har vist, at hele 80% af de små og mellemstore virksomheder (SMV) i Region Syddanmark har ikke en på forhånd defineret, operativ digital strategi. Sårbarheden er med andre ord pænt stor. Kun 12% af SMV’erne har en nedskrevet digital strategi med begrænset indhold, og bare 8% har en digital strategi med detaljeret indhold. Status er således nærmest uændret i forhold til tallene fra 2018. Mange SMV’ere ta’r åbenbart chancen og løber en risiko for nedbrud, hackerangreb og lignende. KILDE Digitaliseringsbarometer 2020 / Erhvervshus Sydjylland / Erhvervshus Fyn

Stå stærkere i fremtiden – nu:

Kontakt Per Nielsen på tlf. 42 80 60 20 eller brug KONTAKT formularen her på siden. ⬅️

Så kan du få en konkret indsigt i, hvordan sure’it sammen med dig griber det an – og får lagt en nyttig digitaliseringsstrategi, der vil styrke din virksomheds digitale udvikling. En indsats hvor vi har opmærksomheden rettet mod de indsatser, der vil styrke din konkurrencekraft og øge din bundlinie.

– Kan du se perspektivet?
Læs også om muligheden for tilskud til mere digitalisering med sure’it som samarbejdspartner: sure´it rådgiver om digitale indsatser der løfter din virksomhed

#digitalisering #digitaludviking #digitalstrategi #digitalehjælpepakker #smvdigital ⬅️