Søgning

Nye rutiner kommer med implementering af ERP-løsninger…?

Et nyt ERP-setup er lig med nye rutiner
22. marts 2023

Artikel 3

Som uvildig IT-rådgiver og sparringspartner hjælper sure’it mange SMV’ere, der er seriøst udfordret i valg og anskaffelse af en ny og længe ønsket ERP-løsning, der kan virke helt uoverskuelig – eller hvor implementeringsfasen er løbet af sporet. – Vi hjælper dig gerne hele vejen…

sure’it kan rådgive og hjælpe med at skabe overblik over virksomhedens faktiske IT-behov – set i relation til markedet og konkurrencevilkårene, og således på forhånd medvirke til, at sikre din virksomhed det ønskede indhold og forløb af eks. en ERP-ajourføring.

Gennem 5 korte input deler sure’it vores ERP-erfaringer og anbefalinger med dig. Dette er nummer 3 i rækken: ⬇️

Et nyt ERP-setup er lig med nye rutiner

Det nemmeste ville naturligvis være, hvis en ny ERP-løsning altid kunne forventes at fungere med de samme rutiner, som du og medarbejderne kender i forvejen. Men sådan spiller klaveret ikke altid: 

Nye features, ændrede funktionaliteter og procedurer efter en ellers vel udført ERP-implementering medfører ofte, at mange medarbejdere mærker en vis frustration over egen utilstrækkelighed ved indførelsen af helt nye og ændrede, daglige rutiner. Nye rutiner og procedurer der kan afvige væsentligt fra dem, der ligger på rygraden. Alt det vi plejer at gøre.

Det er én ting at planlægge og gennemføre en vellykket ERP-opdatering. Hvis der samtidig vendes op og ned på mange af de kendte rutiner, er der vundet meget ved at informere medarbejderne om de forventede ændringer og forbedringer. Gør det allerede før selve implementeringen og gør det konsekvent undervejs. Fra beslutningen er taget til det nye ERP-setup er fuldt integreret og pludselig skal til at være ”det nye, normale.” Hav tålmodighed med hinanden – og afhold hyppige, korte gennemgange af, hvordan det nu lige er, man gør i den og dén situation. Og hvis de nye procedurer og rutiner opleves som rigtig irriterende, så husk hinanden på, at de indføres for at sikre virksomhedens konkurrencekraft – og ikke for at genere nogen…

sure’it – we mind your business

Har du endnu ikke læst de andre artikler i vores serie omkring implementering af ERP-løsninger, så kan du gøre det her: ⬇️

⬇️ Kontakt Per Nielsen herunder eller ring ☎️ 6166 5188  ⬇️

Kontakt os

#erpimplementering #digitalisering #digitaludviking #digitalstrategi #digitalehjælpepakker #erpsystemer #smvdigital #gdpr #data ⬅️