Søgning

Bøvlet implementering af ERP-løsninger…?

Senarier og skabelon Corona beredskabsplan
30. maj 2023

Artikel 5 – Datakvalitet – hvem ved hvad?

Som uvildig IT-rådgiver og sparringspartner hjælper sure’it mange SMV’ere, der er seriøst udfordret i valg og anskaffelse af en ny og længe ønsket ERP-løsning, der kan virke helt uoverskuelig – eller hvor implementeringsfasen er løbet af sporet. – Vi hjælper dig gerne hele vejen…

sure’it kan rådgive og hjælpe med at skabe overblik over virksomhedens faktiske IT-behov – set i relation til markedet og konkurrencevilkårene, og således på forhånd medvirke til, at sikre din virksomhed det ønskede indhold og forløb af eks. en ERP-ajourføring.

Gennem 5 korte input deler sure’it vores ERP-erfaringer og anbefalinger med dig. Dette er den sidste i rækken af i alt 5 artikler omkring ERP-implementering ⬇️

Datakvalitet – hvem ved hvad?

De færreste virksomheder med gamle ERP-løsninger kan med hånden på hjertet hævde, at deres data er i topkvalitet, dedikerede og systemisk placeret de rigtige steder:
– eller at alle data, der anvendes i eksempelvis virksomhedens supply-chain management eller produktionsplanlægning- og styring overhovedet er til at lokalisere. Som sparringspartnere i ERP-processer, ser vi ikke så sjældent, at en del data findes i regneark, og at andre funktionsafhængige og helt vitale data befinder sig i felter, der forventeligt burde indeholde helt andre typer data…. hvis man altså ikke lige ved det. Det skyldes tit ”alle de skæve tilpasninger og hastigt gennemførte justeringer”, der kan have fundet sted gennem mange år. Uanset årsagerne gør det migrering af virksomhedens data ekstra besværlige.

sure’it træder gerne til, som uvildig sparringspartner, den dag du og virksomhedens ERP-setup kalder på en påtrængende og måske gennemgribende opdatering: Vi lytter og skaber overblik over det samlede set-up, og vi bistår dig og medarbejderne i hele processen med software/hardware.
Vi hjælper med at udvælge, forberede, udtrække og transformere data og permanent overføre dem fra jeres eksisterende computerlagringssystem til det nye. Ring helt uforpligtende – og fortæl os om dine udfordringer. Vi er her for det samme

sure’it – we mind your business

Har du endnu ikke læst den første artikel i vores artikelserie omkring implementering af ERP-løsninger, så kan du gøre det her: ⬇️

⬇️ Kontakt Per Nielsen herunder eller ring ☎️ 6166 5188  ⬇️

Kontakt os