Søgning

Et vel implementeret ERP-setup er vitalt for virksomhedens konkurrencekraft…?

Et vel implementeret ERP-setup er vitalt for virksomhedens konkurrencekraft
27. april 2023

Artikel 4 – En ERP-opdatering vitaliserer rutinerne, medarbejdere og virksomheden

Som uvildig IT-rådgiver og sparringspartner hjælper sure’it mange SMV’ere, der er seriøst udfordret i valg og anskaffelse af en ny og længe ønsket ERP-løsning, der kan virke helt uoverskuelig – eller hvor implementeringsfasen er løbet af sporet. – Vi hjælper dig gerne hele vejen…

sure’it kan rådgive og hjælpe med at skabe overblik over virksomhedens faktiske IT-behov – set i relation til markedet og konkurrencevilkårene, og således på forhånd medvirke til, at sikre din virksomhed det ønskede indhold og forløb af eks. en ERP-ajourføring.

Gennem 5 korte input deler sure’it vores ERP-erfaringer og anbefalinger med dig. Dette er nummer 4 i rækken: ⬇️

En ERP-opdatering vitaliserer rutinerne, medarbejdere og virksomheden

Det er oplagt og vigtigt, at forretningsrutiner og procedurer evalueres og justeres med års mellemrum. At alt ikke bare fortsætter, som det plejer:

Det betaler sig at får vurderet, besluttet, projekteret og opdateret jeres ERP-setup. Og med den hastige digitale udvikling kan vi kun anbefale, at det sker med få års mellemrum. På trods af de udfordringer det måtte give enhver, at kendte rutiner og procedurer nødvendigvis skal erstattes af nye – ja, så udgør et funktionstilpasset, nyt ERP-setup en væsentlig forretningsfordel.

Få også jeres leverandør til at evaluere effekten og jeres anvendelse af det nye ERP-setup, når I er kommet godt i gang med at bruge den. Leverandøren vil også kunne vise og foreslå funktioner ved løsningen, som alle endnu ikke har kendskab til. Intern information og undervisning skal der til, for tit udnyttes kun få procent af et systems funktioner.

Med den teknologiske og digitale udvikling in mente, bør SMV’ere med et interval på højest 8-10 år vurdere virksomhedens samlede IT-setup – herunder nødvendigvis en generel ERP-fornyelse til en løsning, der er tilpasset virksomhedens aktuelle markedssituation. En samtidig udskiftning af virksomhedens digitale setup indgår ofte og helt naturligt i denne proces.

Et revitaliseret og vel implementeret ERP-setup er vitalt for virksomhedens konkurrencekraft. En omfangsrig og gennemgribende proces, indrømmet. Men ofte bydende nødvendigt. Derfor mener vi også, at en generel ERP-tilpasning er et ledelsesprojekt. Brug os som din uvildige sparringspartner: Vi lytter, skaber overblik, planlægger og medvirker gerne til at løse dine evt. ERP-udfordringer.

sure’it – we mind your business

Har du endnu ikke læst den første artikel i vores artikelserie omkring implementering af ERP-løsninger, kan du gøre det her: ⬇️

⬇️ Kontakt Per Nielsen herunder eller ring ☎️ 6166 5188  ⬇️

Kontakt os

#erpimplementering #digitalisering #digitaludviking #digitalstrategi #digitalehjælpepakker #erpsystemer #smvdigital #gdpr #data ⬅️