Søgning

Involvering er vigtigt i implementeringen af ERP-løsninger…?

Involvering er vigtigt i implementeringen af ERP-løsninger
9. marts 2023

Artikel 2 – Medarbejder involvering

Som uvildig IT-rådgiver og sparringspartner hjælper sure’it mange SMV’ere, der er seriøst udfordret i valg og anskaffelse af en ny og længe ønsket ERP-løsning, der kan virke helt uoverskuelig – eller hvor implementeringsfasen er løbet af sporet. – Vi hjælper dig gerne hele vejen…

sure’it kan rådgive og hjælpe med at skabe overblik over virksomhedens faktiske IT-behov – set i relation til markedet og konkurrencevilkårene, og således på forhånd medvirke til, at sikre din virksomhed det ønskede indhold og forløb af eks. en ERP-ajourføring.

Gennem 5 korte input deler sure’it vores ERP-erfaringer og anbefalinger med dig. Dette er nummer 2 i rækken: ⬇️

Medarbejder involvering:

Udvalgte nøglemedarbejdere kan med fordel involveres på et tidligt stadie:

Spørg dem og lyt til deres overvejelser og bud på en fremtidig løsning af virksomhedens IT-setup.
Måske ser de et behov for en særlig funktionalitet, som de vil insistere på bliver en del af en ny ERP-løsning. Involvér dem i udvælgelsesprocessen af soft-/hardware leverandører. Jo mere engagerede de bliver i de indledende processer – jo mere ukompliceret og planlagt kan det efterfølgende ERP-projekt og implementeringen forløbe. Husk på at det er for sent at involvere nøglemedarbejdere, når først implementeringen skal begynde: De mangler ganske enkelt forhistorien – årsag, hensigt og mål.

sure’it – we mind your business

Har du endnu ikke læst den første artikel i vores artikelserie omkring implementering af ERP-løsninger, så kan du gøre det her: ⬇️

⬇️ Kontakt Per Nielsen herunder eller ring ☎️ 6166 5188  ⬇️