Søgning

Tid og rutine til projektledelse af ERP-implementering hos Anker Andersen

12. marts 2024

”Vi fik via en samarbejdspartner anbefalet sure’it, da vi i sommeren ’23 skulle beslutte, hvordan vi bedst muligt kunne løse og fuldføre en igangværende projektledelse af vores ERP-implementering – Business Central 365.

Hidtil havde vi selv varetaget ledelsen af projektet – men opgavens omfang og virksomhedens samtidige vækst, gjorde det vanskeligt at fortsætte sådan. Sure’it tog derfor over som Anker Andersen’s projektleder; vi havde fundet en kompetent ERP-person og sparringspartner til leverandørens projektleder.

Det set-up skabte umiddelbart ro i projektet – også omkring de udfordringer, der løbende dukkede op.
Her hjalp sure’it med konkret erfaring og rutine med ERP-implementeringen.

Det viste sig ydermere, at sure’it konsulenten løbende lykkedes med at ”mægle imellem de forskellige holdninger til processer og valg”, der viste sig undervejs. En væsentlig fordel som vi ikke forinden havde skænket en tanke. Hos Anker Andersen har været rigtig glade for sure’it som samarbejdspartner. Vi kan kun anbefale dem.”

Claus Dahl Kristensen, COO

Anker Andersen A/S

Om Virksomheden Anker Andersen A/S: www.anker-andersen.dk

sure’it kan rådgive og hjælpe med at skabe overblik over virksomhedens faktiske IT-behov – set i relation til markedet og konkurrencevilkårene, og således på forhånd medvirke til, at sikre din virksomhed det ønskede indhold og forløb af eks. en ERP-ajourføring.

Vil du høre mere?

Så er du velkommen til at kontakte Per U. Nielsen på tlf. 6166 5188 eller via Kontakt os

Referencer: Læs også de 5 korte artikler om implementering af ERP-systemer her: https://sureit.dk/2023/04/27/et-vel-implementeret-erp-setup-er-vitalt-for-virksomhedens-konkurrencekraft