Søgning

Har du hørt om D-mærket?

D-mærket - Digital ansvarlighed
12. februar 2024

D-mærket er den første mærkningsordning i verden for digital ansvarlighed. Ved at blive D-mærket, lever din virksomhed op til krav inden for databeskyttelse, datasikkerhed og dataetik.

Sure’it blev D-mærket i 2021 og var en af de første der opnåede retten til at bruge det. Vi efterlever de kriterier, som ordningen har opstillet omkring det digitale ansvar over for kunderne. D-mærket dokumenterer, at vi som samarbejdspartner og leverandør tager kundernes IT-sikkerhed og databeskyttelse alvorligt.

Brug D-mærket som standard til at leve op til NIS-2’s krav til styring og forankring i ledelsen samt minimumskrav. NIS-2 er en EU-politik, der træder i kraft 18. oktober 2024. formålet med NIS-2, er at beskytte virksomheder, der håndterer samfundskritisk infrastruktur og funktioner mod IT-trusler.

Tænker du at din virksomhed også skal i gang med at blive D-mærket, så står sure’it klar til at hjælpe. Med D-mærket kan du stole på, at vi aktivt medvirker til at skabe værdi, konkurrencekraft og IT-sikkerhed for dig og din virksomhed. Ved at blive D-mærket, bliver det tydeligt at din virksomhed udviser digital ansvarlighed.

Bag D-mærket står Industriens Fond sammen med Dansk Industri, Dansk Erhverv, SMVdanmark og Forbrugerrådet Tænk. Mærkningen er en ekstra styrke for os – og for vores kunder. Interessen herfra er allerede stor.

Nysgerrig på mere viden så kontakt Per U. Nielsen på tlf. 61 66 51 88 eller brug KONTAKT knappen her på siden. Så kan du få mere konkret information om D-mærkets indsatsområder, og hvordan ordningen kan styrke din virksomheds datasikkerhed, databeskyttelse, dataetik – og hvorfor det styrker din virksomheds konkurrencedygtighed.

Kilde og yderligere info: d-maerket.dk

Kategorier: